PLAŠA SPEKTRA DARĪJUMI AR KOKMATERIĀLIEM LATVIJĀ

Viens no vadošajiem uzņēmējdarbības veidiem Latvijā ir kokmateriālu apstrāde, pārstrāde un rūpniecība. Viens no populārākajiem koksnes veidiem, ko iepērk kokrūpniecības uzņēmumi ir apaļkoki, kuriem ir plašs pielietojums. Tā ir vadošā eksporta prece Latvijā jau daudzus gadus un šo vērtību ciena ne tikai pie mums, Latvijā, bet arī ārvalstīs. Kokrūpniecības uzņēmumi iepērk apaļkokus visā Latvijā, papildus nodrošinot arī blakus pakalpojumus un, protams, visu nepieciešamo dokumentu kārtošanu darījuma veikšanai. Arī citi uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi tiek izpildīti ar tādu pašu, atbildīgu pieeju visos posmos.

KĀDI KOKI DER PAPĪRMALKAS IEGUVEI?

Papīrmalka ir kokmateriāla veids, no kura iegūst celulozi, kas tālāk tiek izmantota papīra ražošanā. Tas ir kokmateriāla veids, kura kvalitātes prasības ir noteiktas zemākas. Parasti, ja koksnes daļa nav derīga finierklučiem vai zāģbaļķiem, piemēram, koku galotnes daļas, to izmanto papīrmalkai. Visbiežāk papīrmalkai tiek izmantotas priedes, bērzi, apses vai egles(ieskaties te – zāģmateriāli). Papīrmalkas garums parasti ir 3 metri, savukārt diametrs svārstās līdz pat 60 centimetriem. Nav īpaši lielas atšķirības apaļkoku un papīrmalkas iepirkšanas procesam. Atbildīgi kokrūpniecības uzņēmumi rūpējas par kvalitāti visos posmos – sākot jau no transportēšanas.

AR KOKAPSTRĀDI SAISTĪTU PAKALPOJUMU PIEDĀVĀJUMS LATVIJĀ

Lai atvieglotu darbu ar klientiem visā Latvijā, uzņēmuma filiāles tiek veidotas katrā reģionā. Tas atvieglo pakalpojuma sniegšanu un saņemšanu abām pusēm. Mūsdienās kokmateriālu apstrādes, pārstrādes un ražošanas uzņēmumi piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, lai piesaistītu klientus, piemēram, enerģētiskās koksnes un šķeldas ražošanu, paneļu māju veidošanu, apaļkoku un papīrmalkas iepirkšanu un tamlīdzīgi. Lai iegūtu plašāku klientu loku ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā, nepieciešamas modernas tehnoloģijas un mūsdienīga pieeja savam darbam. Jebkurš uzņēmums, kurš tendēts uz ilgtermiņa kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu savā nozarē, saviem patstāvīgajiem un potenciālajiem klientiem, mūsdienīga pieeja sava biznesa virzīšanai tirgū ir nepieciešamība ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *