SUP DĒĻI, E-FOIL KATAMARĀNI UN PAT JAHTU NOMA KATRAM INTERESENTAM

Nākot vasarai, aktualizējas jautājumi par brīvā laika pavadīšanas iespējām dabā. Atpūšoties pie dabas, pēcāk jūtamais patīkamais nogurums pēc atpūtas ir labākais rādītājs tam, ka brīvdienas ir izdevušās. Daudzi izvēlas brīvo laiku pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem un jūras. Tur atrodas dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, Supošanu un katamarānu īri, e-fiol un daudz ko citu. Ja plānojat brīvdienas pavadīt kādā kempingā pie ūdeņiem, tad iesakām laicīgi izpētīt aktivitāšu pieejamību un vai iespējams nomāt aktīvās atpūtas atribūtus.

KĀ BAUDĪT ATPŪTU PIE ŪDENS LIELAI KOMPĀNIJAI

Kur var iznomāt laivu vai SUP dēli? Daudziem par pārsteigumu, iespējas ir dažādas. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā(vairāk skatīt te – https://www.bullulaivas.lv/veikals/). Arī aktīvās atpūtas preču veikali mēdz piedāvāt aktīvās atpūtas atribūtikas nomu. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu piedāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Līdzās Sup dēļiem un katamarāniem ir iespējama pat jahtas noma! Uz jahtas izklaidēties un atpūsties var pat astoņu cilvēku liela kompānija.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM

SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Izšķir dažādus SUP dēļus – iesācēju dēļi, sporta SUP dēļi, dēļi, kuriem var pievienot buru un pat tādi, kas var pārvadāt līdz pat desmit cilvēku lielu kompāniju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *