Ko tad nepieciešams zināt par to, kā tad tiks drukātas uzlīmes vai vizītkartes?

Uz šodienu uzlīmju izgatavošana būs diezgan pieprasīts drukas pakalpojums, to pašu var teikt par vizītkartēm. To izgatavošanas skaits sasniedz miljoniem eksemplāru, un šajā gadījumā drīkst minēt, ka tieši šis jau ir viens no pamata drukas veidiem, kuru izmanto biznesā. Tā sfēra, kur varētu būt izmantotas apaļas uzlīmes vai arī cita veida ir ļoti plaša. Uzlīmes izvieto uz pārtikas precēm, alkohola iepakojumu, farmaceitiskiem izstrādājumiem, parfimērijas, un dažādu citu izstrādājumu iepakojuma. Protams, arī uzņēmumi, kuri neražo preces, parasti izvēlās tieši pasūtīt personalizētas uzlīmes un protams, vizītkartes, lai tādā veidā pārvērst dāvanas par svarīgām, kā piemēram, partneriem. Līdz ar to arī vizītkaršu druka paliek arvien nepieciešamāka, jo vizītkarte ir tas, kas paliks klientam vai partnerim uz rokas pēc mūsu aiziešanas!

Uzlīmju izgatavošana un arī to radīšanas tehnoloģiju varianti

Īstenībā uzlīmju izgatavošana, kā arī atbilstošas metodes izvēle būs ietekmējama no krāsas izvēles, attēla specifikas, pasūtītā skaita, izejmateriāliem un cita veida faktoriem, kā arī cena būs no tā atkarīga. Populāras metodes, kā drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nebūs nepieciešams sagatavošanās posms, tādēļ būs izdevīga uzlīmju izgatavošana nelielām tirāžām, bet, palielinoties pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnika parasti tiek izvēlēta, kad tiks pasūtīta uzlīmju izgatavošana lielā skaitā – sākot ar 50 000 gabalu. Tehnika būs piemērota darbam ar tiešām atšķirīgiem materiāliem, attēls ir spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses vai arī folija uzlīmes druka. Izdevīga mazām tirāžām – sākot no tūkstots vienībām. Šeit būs nepieciešams speciāls printēšanas aparāts. Šajā gadījumā iespējams strādāt ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru un pat sintētiku. Tāda veida apaļas uzlīmes jau būs izturīgas pret jebkāda veida UV starojumu, temperatūras svārstībām.
-Ofseta. Atbilstošs drukai uz kartona un papīra. Šajā gadījumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidējās tirāžās.
-Termo druka – Līdzīga termopārnesei, taču ar sliktākas kvalitātes iznākumu. Piemērots tāda veida produktu aplīmēšanai, kur jau ir īss uzglabāšanas laiks – apmēram 3 – 4 mēn.
-Karstā drukāšana ir ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Zīmējums būs novietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ievērojot noteiktu temperatūras režīmu. Piemērots drukāšanai uz auduma, plēves vai pat ādas, lietojot hologrāfiskas un metāliskas krāsas. Drukas veikšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, pasūtījuma apjoms vai cita veida kritēriji.

Kurā vietā uzlīmju un vizītkaršu druka ir labākās kvalitātes?

Kad tiek sūtīta uzlīmju vai vizītkaršu druka, cena šiem darbiem rodas no pasūtījuma daudzuma un arī formas, izmantotajiem izejmateriāliem, izmantoto krāsu skaita. Izstrādājot mārketinga personalizētas uzlīmes stilu, tiek ievērots klientu uzņēmuma korporatīvais stils, reklāmas kampaņas mērķi, klientu mērķauditorija. Bet ar vizītkartēm svarīgs ir lakonisms, taču ļoti skaidrs sūtījums, ko tā grib atnest. Tāpēc, ja ir skatīts drukas veikals, vislabāk izlasīt pilnīgi visas iespējamās klientu atsauksmes tieši par šo kompāniju un labi iepazīties ar mājas lapu. Tā kā konkrēti šeit varēs uzzināt vairāk kaut ko par kopējo kompānijas imidžu un saprast vai, piemēram, sadarbība būs veiksmīga. Ļoti labi, kad uzņēmums jau ir vairākus gadus, jo tad darbība ir uzlabojusies, kā arī attīstījusies. Tad var būt drošiem un uzticēt savu pasūtījumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *