Kur tad un vēl kā nopirkt brilles vai polarizētas saulesbrilles?

Brilles un saulesbrilles šodien – to izvēlēšanās ir salīdzinoši liels izaicinājums. Briļļu ietvari, kas tad piestāv kā pasākumos, gan arī ikdienas dzīvē, pie tam izceļ nēsātāja dabīgo skaistumu, kā arī parāda, ka tieši Jūsu zīmolu briļļu ietvari šodien ir moderni, tik tiešām tādi briļļu ietvari ir neaizvietojami. Visbiežāk, ja bija atrastas tādas polarizētas saulesbrilles vai optisko briļļu ietvari, mēs cenšamies pēc ilgāk tādas brilles saglabāt, jo līdzīgu aksesuāru būs grūti sameklēt. Ir interesanti, bet, meklējot brilles, sevišķi, ja būs iegādāti briļļu ietvari internetā, rekomendējams šeit vērst īpašu uzmanību 3 pamata parametriem – rāmja izmēram, dizains un krāsai.

Briļļu kā arī bērnu vai pieaugušo saulesbriļļu izvēles nosacījumi

Kad tiek izvēlēti optisko saulesbriļļu vai koriģējošo briļļu rāmji, jāvērš vērība ne vien stilam, bet, protams, arī to formas piemērotībai pašām lēcām, to materiālam un vairākām cita veida lietām. Gadījumā, ja būs pirkti briļļu ietvari internetā, šie padomi palīdzēs Jums veikt izvēli.

1. Ja cilvēkam būs ievērojams “mīnuss” (no mīnus četri), šajā gadījumā stikli brillēm parasti būs ar biezām malām un plānas centrā. Tas nozīmē to, ka lēcu malas ir “jāmaskē”: tādā gadījumā labāk būs plastmasas zīmolu briļļu ietvari ar plata tipa kājām.
2. Gadījumā, ja cilvēkam ir vēl būtiska tālredzība (no +4), šajā gadījumā pašas lēcas ir plānas pa malām un centrā biezas. Šajā gadījumā labāk piemēroti būs noapaļoti briļļu ietvari. Optiskās saulesbrilles vai arī brilles ar šādām lēcām padarīt vizuāli elegantākas var, ja nēsāt ietvarus ar lielu vietu lēcām, citiem vārdiem sakot, ar lielām lēcām.
3. “Neredzamie” briļļu rāmji , kur lēcas stiprinās vien ar skrūvēm, nav vēlams koriģējošām brillēm, kur ir lielāks pluss vai mīnuss par 4. Modeļiem ar lielu “plusu” eksistē risks būt šķībām brillēm, bet tajā pat brīdī “mīnuss” brilles lielās malas dēļ pie loka līnijas varētu, šinī gadījumā varētu nepietikt platuma pašiem stiprinājumiem.
4. Vienas līnijas briļļu rāmji nemaz nav atbilstoši nelielu korekciju lēcām (+/- 0,25; 0,5; 0,75). Šis moments jau ir saistīts ar to, kad šādos rāmjos lēcu malu līnijai tiek izveidota rieva. Gadījumā ja brilles vai saulesbrilles lēca ir plāna, to nevarēs sataisīt.
Bez šaubām, bez šiem minētiem momentiem, briļļu ietvari tiek pieskaņoti Jūsu sejas formai. Vislabākais laikā, kad tiek pirkti briļļu ietvari internetā, izrunāt visu jau ar pašu veikalu, tad pasūtīšana tiks izdarīta ļoti pareizi!

Pamata kritēriji, kam atbilst kvalitatīvs optikas veikals

Vienalga, vai Jums būs nepieciešami optio briļļu rāmji, vai bērnu saulesbrilles, labāk būtu tos sūtīt zināmā un arī uzticamā optikā, kur var ne tikai atrast saulesbrilles, bet, protams, arī brilles jau ar noteiktu korekcijas iespēju redzei. Mūsdienu optikas salons tiek uztverts ne tikai, piemēram, kā veikals, bet, protams, arī kā tā vieta, kur jau var veikt redzes pārbaudi. Līdz ar to, bez šaubām, optika Cēsīs, Jelgavā, Talsos vai Ogrē ar acu ārstu klātienē visu laiku būs vairāk atbilstoša nekā, tirgus, kurā arī var iegādāties optiskās saulesbrilles vai brilles, taču vai tās Jums būs piemērotas, to nevar zināt. Tagad labi optikas veikali Jelgavā jau ir pieejami, tāpēc nav īsti jābrauc uz galvaspilsētu, tā kā daudziem drošiem optikas saloniem ir filiāles vairākās pilsētās. Kaut gan vienmēr izpētiet klientu ieteikumus, jo vienīgi tādā veidā Jūs zināsiet, piemēram, kādi tad optikas veikali Liepājā jau ir vislabākie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *