SUŠI RECEPTES IESĀCĒJIEM

Pēdējos gados suši no netradicionāla austrumu ēdiena, ir kļuvis par normālu ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu, līdz ar to dažāda koncepta sushi restorāni, lielajās Latvijas pilsētās, aug kā sēnes pēc lietus.

Ja rosīšanās virtuvē nav sveša lieta, tad sushi var pagatavot arī mājas apstākļos, jo visu, kas vajadzīgs, var sameklēt un iegādāties katrā pārtikas veikalā, ieskaitot piedevas un nori lapas. Ja sushi ēdienkartē nav sveša lieta, tad to austrumnieciskie nosaukumu nebūs nekāds pārsteigums, bet, ja ēdat tos pirmo reizi, varētu veidoties neizpratne par jēdzieniem Maki, Nigiri, Masago kā arī tamlīdzīgiem terminiem, bet, satraukumm nav pamata, jo jebkurš restorāns ēdiena aprakstā noteikti ir iekļāvis sastāvdaļu skaidrojumu.

Parasti visiem interesentem tiek sniegts ļoti daudzveidīgs suši ēdienu skaits, pie tam, tos mēdz baudīt gan aukstus, gan karstus, tie ir lieli un arī mazi, asi un neasi. Sushi ir elastīgs ēdiens un to mēdz pagatavot gan sekojot neskaitāmām receptēm, gan pildījumā, papildus rīsiem, likt arī ko citu, pat gaļu, kā piemēram, vistu. Sushi receptes ir opcija noskaidrot gan dažādos ēdienu gatavošanas portālos, gan grāmatās, gan iedvesmu var smelties no jau baudītiem kulināriem šedevriem. Izplatītākie suši veidi ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai avokado. Sushi sarullēšanas veidi arī mēdz būt dažādi – gan tradicionālie ar rīsiem iekšpusē, gan rīsiem arī ārpusē, kas papildus apbērts ar masago ikriem vai sēkliņām. Sushi var arī cept! Vispopulārāk noteikti ir tos apcept tempura mīklā vai arī izveidot dažādas karsto piedevu cepurītes, piemēram, ar sieru. Sushi var būt arī veģetāri un arī vegāni. Šādos gadījumos suši tiek gatavoti ar tofu kā arī dārzeņiem.

SUŠI RESTORĀNI RĪGĀ AR PIEGĀDI.
Dzīvojam tomēr steidzīgā laikmetā un arī ēdiena gatavošanai, bieži vien, laika nepietiek tik daudz kā vēlētos, tādējādi viegli lietot pusdienu piegāde pakalpojumu un sushi pasūtīt uz mājām. Vairāki suši restorāni Rīgā nodrošina tikai ēdienu piegādes piedāvājumu, bez iespējas paēst uz vietas, kas noteikti ir ērti un šādi ir iespējams apkalpot daudz vairāk klientu. Šādā veidā noteikti ir daudz ātrāk iespējams apkalpot savus klientus kā arī piedāvāt salīdzinoši lielu ēdienu klāstu, tajā skaitā ļoti iecienītos suši komplektus, jeb setus. Loģiski, neiztikt bez atšķirīgiem akciju piedāvājumiem. Būsim atklāti, suši nebūs tas lētākais ēdiens ko pirkt restorānā, taču, ja iegādājaties suši setu, kurā var atrast dažāda tipa suši, noteikti ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Suši piegādi piedāvā visā Rīgā un arī rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *