KĀDA TIPA SERVISU SNIEDZ KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr nozīmīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Beķereja Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Obligāti netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ārkārtīgi pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

 

KONDITOREJAS PREČU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā ir iespēja izvēlēties pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tādējādi ar to būs jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, būs banketa galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat pieprasīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda tipa banketi telpās un ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tieši tāpēc pircējiem vēlams iepriekš iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketa ēdienkartē diezgan bieži būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *