KĀDA STILA PAKALPOJUMUS NODROŠINA KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, allaž aktuāls kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu galda klāšanas servisa sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī privātus pasūtījumus vairāka tipa ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, visādā ziņā aktuāls ir jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai pīrāgi vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādēļ servisa sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

KUR CEP KŪKAS PĒC PASŪTĪJUMA?
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un arī kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir vēlams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un arī vai nosauktā cena ir piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenu un piedāvājumu attiecība. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā ir iespējams atrast pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī pasūtīt konditorejā uz vietas. Šāda pasūtījuma cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un, protams, laiks, tādējādi, ja arī cena būtu par dažiem eiro lielāka kā pērkot jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek gatavots individuāli un vienmēr būs svaigs un gards.

BANKETU ĒDIENKARTE PAR LABU CENU.
Otrs lielākais pasūtījumu tips, ko saņem un, protams, nodrošina daudzas konditorejas, ir banketi. Galda klāšana mazākām un arī lielākām cilvēku grupām kļūst tik pat populāra kā tortes cepšana. Sākoties siltajam laikam un arī vasaras sezonai, aktuāla kļūst arī galdu klāšana izbraukumā ārpus telpām vai kādā citā klienta izvēlētā vietā. Klientam vienmēr ir aktuāla galdu klāšanas cena, jo pirkt svētku maltīti lielākai cilvēku grupai izmaksā dārgāk, kā ģimenei. Baketu ēdienkarte sevī parasti ietver dažāda tipa uzkodas, dzērienus, arī siltos un arī aukstos ēdienus, atkarībā no banketa formas. Visas uzkodas banketam allaž tiek gatavotas svaigas un arī labas kvalitātes.

Veiksmīga konditoreju un galda klāšanas pakalpojumu sniedzēja piesaiste iecerētajam pasākumam, ir viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un, protams, viesi dotos mājās laimīgi un, protams, labi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *