KĀ IEKĀRTOT ATPŪTAS ZONAS MĀJOKLĪ?

Kad pēc remonta pienācis laiks iekārtot telpas, nepieciešams izvēlēties tādas mēbeles un aksesuārus, kas ir funkcionāli, moderni un kalpos ilgu laiku. Nedaudz ieskatīsimies guļamistabas un dārza mēbeļu piedāvājumā un iespējās.

MASĪVKOKA GULTAS UN NAMIŅGULTAS GUĻAMISTABĀM.
Gultai vienmēr būs galvenā loma guļamistabas iekārtošanas procesā. Parasti gultas atbilstību tās lietotāja vēlmēm nosaka pēc izmēra un matrača īpašībām – vienguļama vai king size izmēra gulta, kā arī mīksts, vidēji ciets vai ciets matracis. Aiz vien biežāk izvēle krīt par labu Lavijā ražotām koka gultām. Latvijā ražotas koka mēbeles un gultas ir iespējams nopirkt ļoti dažādos dizainos un izmēros, lai atbilstu jebkura interesenta vēlmēm. Guļamistabu iekārtojums ir aktuāls arī mājokļos, kuros ir bērni. Maldīgi uzskatīt, ka bērnam nevarētu būt nekāda teikšana par to, kādas mēbeles atradīsies viņa istabā. Sekojot visām interjēra dizaina tendencēm, bērni noteikti novērtēs namiņgultas. Tā ir gulta, kas izskatās pēc neliela namiņa un to var rotāt, papildīnāt un izpušķot pēc sirds patikas. Namiņgultas ir iespējams izgatavot arī ar diviem līmeņiem jeb diviem stāviem. Protams, iegādāties ir iespējams arī bērnu gultas to klasiskajā izpratnē dažādos izmēros, piemērotams mazajam gulētājam.

KVALITATĪVAS DĀRZA MĒBELES PRIVĀTMĀJĀM.
Dārza iekārtošana kļūst īpaši aktuāli pavasaros, kad daba mostas un ir vēlme vairāk brīvā laika pavadīt ārpus telpām. Tām ir jābūt ļoti kvalitatīvām un noteikti pareizi apstrādātām, lai kalpotu ilgu mūžu un nezaudētu savu dabiskumu arī Latvijas mitrajos laikaspstākļos. Masīvkoka dārza mēbeles ir lielisks risinājums visiem tiem, kuri vēlas apvienot kvalitāti ar ilgu mūžu. Iekārtojot omolīgu stūrīti dārzā neformālai atpūtai, nevajag aizmirst par pašiem mazākajiem. Viena no labākām bērnības rotaļām visos laikos, ir smilšu kaste. Ir iespējams iegādāties smilšu kastes ar un bez vākiem. Smilšu kaste ar vāku ir universāls risinājums, jo atverot to, ir iespējams iegūt arī jauku un ērtu sēdvietu.

Ekoloģisku un dabisku mēbeļu iegāde pēdējos gados kļūst īpaši aktuāla, jo šādas mēbeles tiek veidotas aktuālajos neizbāzīgajos toņos un ar askētisku dizainu, kas ir pielāgojams jebkāda tipa interjēram.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *