GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI RĪGĀ.

Grāmatveža pakalpojumi ir bijuši aktuāli vienmēr. Grāmatveži mēdz apvienot spēkus un dibināt atsevišķus grāmatvedības un juridisko konsultāciju uzņēmumus, kas ne tikai darbojas par un ap ar grāmatvedību saistītos jautājumos, bet arī rīko dažādus seminārus. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzin katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu. Pieejami arī video semināri , lai vienmēr būtu lietas kursā par aktuālo!

GRĀMATVEDĪBAS UN JURIDISKĀS KONSULTĀCIJAS RĪGĀ.
Grāmatvedības un finanšu pakalpojumi allaž iet roku rokā ar juridiskajiem pakalpojumiem, jo divas šīs sfēras ir ļoti cieši saistītas un ir svarīgi ne tikai precīzi aizpildīt visa veida dokumentus, bet arī būt informētiem un lietas kursā par dažādiem juridiskajiem aspektiem, ar ko var nākties saskarties vadot savu uzņēmumu vai menedžējot savas finanses. Juridiskie pakalpojumi grāmatvedības un finanšu vadības uzņēmumos vienmēr aptvers diezgan plašu tiesību loku, piemēram, Darba tiesības, Civiltiesības, Komerctiesības, kā arī maksātnespējas lietu konsultācijas.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA.
Martā, grāmatvežiem un viņu palīgiem, ir daudz darba, jo sākas deklarāciju iesniegšanas laiks, kas ir aktuāls ne tikai tiem, kuriem tas ir jādara obligāti, jo atrodas amatpersonas statusā, bet arī privātpersonām, kas vēlas atgūt no valsts pārmaksāto nodokli un daļēji atgūt maksājumus par medicīnas pakalpojumiem un izglītību.. Deklarāciju aizpildīšana jau labu laiku ir pieejama interneta vidē, taču tik pat daudzi vēl labprāt tās aizpilda VID nodaļās savā pilsētā. Daudzi izvēlas deklarāciju aizpildīšanu nodot zinošu grāmatvežu pārziņā, tādēļ jau laicīgi meklē sev piemērotu grāmatvedi ar kuru viegli sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *