CEĻOJUMU APDROŠINĀŠANA

Lai apskatītu visu plašo pasauli un to, kā dzīve noris citās zemēs, nepieciešams vien doties kādā tuvākā vai tālākā ceļojumā. Tiem, kuri mīl ceļot, ceļojumu apdrošināšanas polises nav nekāds jaunums, taču tie, kuri nekad iepriekš tādu nav iegādājušies, varētu likties saistoši tas, kā rodas polises cena un kāda tā ir. Apdrošināšana ceļojumam kalpo kā lielisks glābiņš daudz un dažādās nepatīkamās situācijās ceļojuma laikā. Lai arī plānojot ceļojumu nav nekāda vēlme domāt par sliktāko, nekad nenāk par ļaunu laicīgi nodrošināties, lai pēcāk nav nepatīkamu pārsteigumu un izdevumu. Lai arī ceļojuma apdrošināšana nav obligāta, tā ir ieteicama un pat vēlama ikvienam, kurš dodas ārpus savas zemes robežām.

KAS JĀZINA APDROŠINĀTĀJAM PAR CEĻOJUMU?
Lai veiksmīgāk varētu piemeklēt ceļojuma apdrošināšanas polisi, kas iekļauj visu aktuālāko risku apdrošināšanu, apdrošināšanas kompānijai būs jāzina daži nozīmīgi fakti gan par ceļotāju vai ceļotājiem, gan pašu ceļojumu. Kopējais ceļotāju skaits, cik pieaugušie un cik bērni, ceļotāju vecums ir tikai maza daļiņa no visas informācijas. Polises cenu ietekmē arī tas, uz kuru vietu pasaulē ceļojums tiek plānots. Arī dienu skaits un ceļošanas veids var būt būtiski faktori cenas aprēķinam. Tā pat cenu ietekmē tas, ar kādām aktivitātēm ir plānots nodaroties ceļojuma laikā, kā arī vai tiek ņemts līdzi kāds sporta inventārs. Visbiežāk apdrošinātāji klientam piedāvā 2 – 4 polišu veidus no kuriem izvēlēties.

CIK DAUDZ POLIŠU VARIANTUS APDROŠINĀTĀJI PIEDĀVĀS?
Klientiem tiek piedāvāti dažādu polišu varianti, kuri ietver standarta un papildus apdrošināmos riskus. Ceļojuma izmaiņas, repatriācijas izdevumi, dažādi medicīniskie riski, problēmas ar bagāžu – šie ir tikai daži no riskiem, kas tiek apdrošināti un kurus var papildīnāt. Jo augstākas pakāpes polise, jo augstāka tās cena, papildus apdrošinātie riski un arī lielākas atlīdzības pamata apdrošinātajiem riskiem. Kā liels pluss ir jāmin civiltiesiskā apdrošināšana ceļojuma laikā un arī drošība nomājot auto.

No apdrošināšanas nav jābaidās, jo tā palīdz reizēs, kad situācija var likties bezizejas un jāškiras no lielām naudas summām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *