KUR ŅEMT AUTO KREDĪTU INTERNETĀ?

Ja nepieciešams iegādāties jaunu auto, tad īsā laika posmā atrast tam līdzekļus var būt ļoti grūti, lai neteiktu, ka sarežģīti. Visbiežāk, tehnika mēdz pievilt visnepiemērotākajos brīžos, tādēļ šāda veida izdevumi mēdz pārsteigt nesagatavotus. Daudziem automašīna ir pati nepieciešamākā ikdienas gaitu sastāvdaļa, tādēļ ir patīkami, ka ir iespēja, nepieciešamības gadījumā, auto likstas atrisināt ātri un vienkārši. Lai saņemtu auto aizdevumu internetā, nav jāveic lieki birokrātiski soļi un netiek likti arī citi šķēršļi tā saņemšanai. Viss, kas nepieciešams, ir personu apliecinošs dokuments, konts kādā no Latvijas bankām, darba vieta un ienākumi.

CIK ĀTRI TIKS VEIKTS NORĒĶINS PAR JAUNO AUTO?
Lai saņemtu autokredīts, ir jāveic daži vienkārši soļi un jau dažu minūšu laikā aizdevējs norēķināsies ar pārdevēju par pirkumu. Iesākumā, nepieciešams atrast automašīnu, kuru vēlaties pirkt. Izmantojot aizdevēju piedāvātos auto kredītus, vislabākais ir tas, ka jauno automašīnu var iegādājies ne tikai no juridiskas, bet arī fiziskas personas. Pēc tam nepieciešams aizpildīt kredīta pieteikumu, kas tiks izskatīts, ilgākais, stundas laikā un doties pēc jaunā auto! Tas ir tik vienkārši! Ņemot auto kredītu, kreditors automašīnas pārdevējam pārskaita pilnu summu, savukārt aizdevuma ņēmējs, katru mēnesi veic maksājumus parāda dzēšanai. Nav nepieciešama KASKO apdrošināšana, ķīla, trešās personas veikts automašīnas novērtējums un citi birokrātiski šķēršļi. Procentu maksa par aizdevuma izsniegšanu tiek aprēķināta atbilstoši aizdevuma summai. Visbiežāk lietotās procentu likmes ir no 9-35%.

Internetā pieejamos kredītus Latvijā piešķir personām no 21 – 70 gadu vecumam. Par aizdevumu automašīnas iegādei var sākt domāt tad, ja automašīnas cena nav zemāka par 1000 eiro un lielāka par 15 tūkstošiem. Aizdevumu ir iespējams saņemt uz termiņu līdz sešiem gadiem, tādēļ problēmām ar aizdevuma atmaksu nevajadzētu būt. Auto pārdevējs maksu par automašīnu saņems vienas darba dienas laikā, ja pieteikums tiek apstiprināts līdz darba dienas beigām, turklāt, ja pārskaitījums notiek vienas bankas ietvaros, tad nauda tiek nosūtīta piecu minūšu laikā. Visas problēmas, kas rodas brīdī, kad saplīst automašīna, ir cieši saistītas, tādēļ ātrs un viegls risinājums tam, lai nepaliktu bez transportlīdzekļa, ir kā svētība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *