GALDU UN KRĒSLU ĪRE – LIELISKA IESPĒJA AMBICIOZU PLĀNU REALIZĒTĀJIEM

Kāzas, koncerti, labdarības pasākumi vai korporatīvi – lai vai kāds pasākums jums būtu padomā, bez krēsliem un galdiem tajā nevarēs iztikt. Kā rīkoties, ja esat atradis lieliskas telpas, taču tajās nav ne galdu, ne krēslu? Te gudrākais atrisinājums būs mēbeļu noma, kas sagādās nepieciešamās mēbeles īstajā skaitā, sākot no galdu  un krēslu nomas, beidzot ar garderobes statīvu nomu. Dizainakresli.lv iznomāšanai piedāvā elegantus un ergonomiskus krēslus un galdus, tāpēc mēbeļu īres jautājums ir gaužām vienkārši atrisināms – nu jums tikai atliek noorganizēt visu pārējo.

Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Jums noderētu iepazīties ar “West” modeli, kam ir kuram ir interesanti izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas būs derīgs lieliem pasākumiem, kur visi sēž pie galda, un amizanto stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un stāv uz vienas lielas, stabilas kājas.

Ja esat paredzējis organizēt konferenci, tad svarīgāk par galdiem būs izvēlēties ērtākos krēslus. Ir diezgan grūti ilgstoši sēdēt uz vietas, taču konferencēs tieši to nākas darīt, tāpēc vēl jo nozīmīgāk ir izvēlēties labākos krēslu, kas, no vienas puses, ir komfortabli, bet, no otras puses, neiemidzina jūsu uzmanību.

Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā atradīsiet vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un komfortablai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie augsta bāra galda, gan ātrai piesēšanai pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonuss gan  dizainakresli.lv krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tos ir viegli pacelt un elementāri uzglabāt. Krēslu ražotāji īpaši ir piestrādājuši pie tā, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēsli paredzēti nomai, tātad tos bieži pārvietos.

Cik lielu ļaužu pūli krēslu noma ir spējīga nodrošināt? Prasības, protams, mēdz būt ļoti ekstravagantas, taču Flow kolekcijas krēsli virtuvei un pasākumiem ir pieejami pat 250 ekesemplāros, tāpēc viss ir iespējams!

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās no mēbelēm, kas nepieciešamas, jo nereti neiztikt arī bez garderobes nomas vai vismaz garderobes statīva nomas. Dzīvojot mūsu platuma grādos, kur laiks mainās salīdzinoši bieži un neprognozējami, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, nāksies secināt, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā vērsieties pēc padoma pie uzņēmuma dizainakresli.lv gudrajiem darbiniekiem – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Ar labiem sadarbības partneriem jūsu pasākums izdosies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *