Unikāls dizains mājokļa iekārtojumam – radoši un praktiski

Kad atceramies bērnību, tajā bieži figurē mīkstais dīvāns, vaskadrānā tērptais virtuves galds, stiklotās virtuves durvis vai čīkstošās skapja durvis, kuras nodeva paslēpēs tik noderīgo slēptuvi. Mēbeles ir kā mūsu mēmie draugi, kuri mūsu atmiņās figurē kā brīnišķīgs fons skaistiem notikumiem. Arī mūsdienu mēbeļu ražotāji pievērš uzmanību tam, lai mēbeles kļūtu ne tikai par objektiem bez personības, bet arī daļa no mūsu dzīvesgājuma un atmiņām. Varam būt pateicīgi, ka dzīvojam laikos, kad tehnoloģijas attīstās ne tikai dažādu eletroierīču jomā, bet arī mēbeļu ražošanā. Lai arī cik mežonīgas interjera fantāzijas mēs neizsapņotu par saviem nākotnes mitekļiem, noteikti ir ražotājs jau šodien, kurš šīs iegribas spēs ideāli īstenot praktiski, un to izdarīs pēc individuāla pieprasījuma.

Ja iedomājamies māju kā ķermeni, tad virtuve noteikti ir tā sirds. Tajā tiek kopīgi baudītas brokastis, gatavotas vakariņas, te uzņem viesus un risina aktuālos politiskos jautājumus. Lai arī kāda izmēra būtu virtuve, to ir iespējams iekārtot gudri, mājīgi un ērti. Lai maksimāli izmantotu interjera iespējas, virtuves iekārtas izgatavošanu var veikt īpaši konkrētajim parametriem. Populāras ir iebūvējamās virtuves, kā arī virtuves mēbeles pēc pasūtījuma – tas neliedz iekārtot telpu ar nepieciešamajiem atribūtiem, vienlaicīgi ļauj saglabāt plašumu rosībai. Lai virtuve būtu mājīga un ērta, tajā ir vērts ieguldīt izdomu. Mēs ļoti daudz laika pavadam virtuvē, un šai telpai jāspēj atspoguļot arī mūsu personību.

Telpa, kurā mazgājamies, apkopjam sevi, kā arī relaksējamies vannā – tā ir vannas istaba. Šī vieta ir īpaša ar to, ka nelielā platībā vēlamies ietilpināt gana daudz. Ir patiešām lieliski, ja vannas istabā varam iekārtot vietu kosmētikas un higiēnas piederumiem, šampūniem un vannas bumbām, mājas kopšanas līdzekļiem. Vannas istabas neatņemama sastāvdaļa ir arī spogulis. Mūsdienīgas vannas istabas mēbeles ir spējīgas izdarīt neiespējamo – nezaudējot tīra un mimināla interjera iespaidu, satilpināt visas vajadzīgās mēbeles un priekšmetus vienkopus. Ja tas izdodas, tad šādā telpā ir prieks atrasties un gatavoties dienas darbiem.

Laika gaitā priekšnams ir kļuvis par mājokļa neoficiālo noliktavu, kurā atrodas plaša spektra priekšmeti – apavi aukstajai un siltajai sezonai, mājas čības, mēteļi, vējjakas, pirkstaiņi un dūraiņi, dažāda lieluma lietussargi un lietusmēteļi, kā arī suņu pavadas un apavu smēre.Ņemot vērā, ka koridori parasti ir nelielas telpas, ir grūti iedomāties, kā to visu satilpināt tā, lai nerastos haoss. Izvēloties mēbeles pēc pasūtījuma, speciālisti var pielāgot un izgatavot koridora mēbeles tieši konkrētajai telpai.

Viesistaba ir tā telpa, kurā mājokļa saimnieki vislabāk var izpausties ar savas gaumes vizualizāciju. Šī telpa viegli padodas interjera spēlēm, saskaņotiem dizaina akcentiem un līdzsvaru starp funkcionālo un estētisko. Viesistabas iekārtojumā var saspēlēties ar lielo mēbeļu toņu gammām. Telpā ļoti labi sadzīvo gan mīksti dīvāni un pufi, gan robusti plaukti un iebūvējamie skapji pēc pasūtijuma. Viesistabas fokālais punkts var būt kā grezns paklājs, tā retro kamīns, kā arī pianīns vai telpaugu stūrītis. Šajā telpā novietota eleganta TV iekārta vai skandināvu stila atvērtā plauktu sistēma piešķirs istabai tās tipisko noskaņu. Arvien biežāk mājoklī tiek ierīkotas arī bīdāmās durvis gan telpās, gan izejās uz balkoniem. Patērētājiem ir lieliska iespēja izmantot arī ražotāju piedāvāto iespēju mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Šādi iekārtotas telpas kļūs par katra saimnieka lepnumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *