Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā.

Kalēji vienmēr ir bijuši un vienmēr būs nozīmīga amatniecības jomas daļa, jo viņu pakalpojumi ir aktuāli vienmēr. Pēdējā laikā populāri ir kļuvis lietot kalēju pakalpojumus specializētu pasūtījumu realizācijā, piemēram, kāpņu un to margu . Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Metālapstrādes uzņēmumi izgatavo pasūtijumus arī rūpnieciskos nolūkos, kā piemēram metāla siju vai arī konstrukciju izgatavošanai. Izgatavošanai ir pieņemti teju jebkāda veida pasūtījumi – žogi, vārti, logu restes, interjēra un arī dizaina objekti, trepes kā arī margas un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi.

Apskati piedāvājumu- http://www.kaleji.lv/kaleja-pakalpojumi/metala-varti-izgatavosana-uzstadisana/

Dzelzs kāpnes Latvijā.

Trepju margas un arī metāla kāpnes ir kļuvušas par vienu no zināmākajiem pasūtījumiem. Trepes un margas ir veidotas arī lieliem pasūtījumiem daudzdzīvokļu māju jaunbūvēm. Metāla kāpnes privātmājās varētu kalpot par lielisku stila elementu, eleganti izlocītas ar kvalitatīvām nerūsējoša terauda margām. Metāla apstrādes speciālisti sadarbojas ar dizaineriem, lai izveidotu optimālu risinājumu esošo un potenciālo klientu pasūtījumiem. Būtiski atcerēties par margām. Trepju margas ir svarīgs drošības elements. Margas, kas izgatavotas no metāla, tiek drošas un arī izturīgas, bez tam pirkuma cenā tiek iekļauta kāpņu un arī margu montāža. Mākslinieki un metālapstrādes firmu lietpratēji visos laikos ir ļoti atvērti sadarbībai ar klientiem ieceru realizēšanai.

 

Dzelzs žogu izgatavošana Latvijā.

Pie kalējiem nereti ir pasūtīti ari metāla žogi kā arī vārti. Speciāli paūtīts dzelzs žogs, vārti vai abi, kas ir izgatavoti balstoties uz visām pircēja vēlmēm un īpašuma īpatnībām, ir labākais sargs pret nevēlamiem viesiem un arī acu skatieniem. Populārs pirkuma veids ir arī dzelzs restes, kas ir uzstādītas logiem, piemēram, garāžās vai arī saimniecības ēkās, ja objekts atrodas ielas pusē, nevis pagalmā. Nepareizi restes identificēt ar cietumu! Restes mūsu laikos ir dekorētas ar mākslas elementiem un arī izlocītas dažādos veidos, paturot to funkcionalitāti.

 

Metāla apstrādes  galaprodukti katram interesentam.

Kalēja darbs joprojām asociējas vai nu ar mākslas rīku radīšanu, vai rūpniecības firmām, kas ražo dzelzs izstrādājumus celtniecības firmām. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kurš savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar mākslas elementiem un beidzot ar dzelzs siju ražošanu celtniecības uzņēmumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *