Mašīnas riepu noliktava un arī montāža.

Auto riepas ir mašīnas kurpes, tādējādi to kvalitātei noteikti ir jāpievērš ļoti liela uzmanība un arī vērība. Mašīnas riepu nolietojums un arī tehniskais stāvoklis ir ļoti svarīgs drošības rādītājs. Automašīnai jāatbilst visiem drošības kritērijiem, neskatoties uz to, vai izmantojat jaunas vai arī lietotas mašīnas riepas. Riepas ir nopērkamas plašā cenu amplitūdā. Pirms riepu pirkšanas, vienmēr iesakām aprunāties ar servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par savas izvēles pareizību. Auto riepu serviss nodrošina arī auto riepu uzglabāšanas servisu.

Kas ir auto disku montāža?
Auto riepu garāžas allaž nodrošina dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar riepu un auto disku stāvokļa pārbaudi. Ja ar mašīnu brauc pa sliktas kvalitātes eļiem, izdevība sabojāt automašīnu diskus noteikti ir ļoti liela. Riepu serviss nenoliedzami ietver arī auto disku apkopi, tālab mašīnas riepu garāža noteikti parūpēsies arī par tiem. Mašīnas riepu servisa sortimentā ietilpst arī tādi pakapojumi kā riepu maiņa un arī auto riepu balansēšana.

Ziemas auto riepu sezona Latvijā.
Mūsu valstī ziemas auto riepas jālieto no pirmā oktobra līdz pat pirmam martam. Loģiski, ka šis periods var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja izmantojat vissezonas riepas, nepieciešams pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākošās sezonas sākuma. Cenu atšķirība starp lietotām vai arī atjaunotām riepām kā arī pilnīgi jaunu riepu komplektu, var būt līdz pat 40 procentiem! Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas riepām.Pavisam jaunas vai arī jau lietotas mašīnas riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās mašīnas riepu garažās un servisos.

Mašīnas riepu kā arī disku apkopes montāža.
Ērta riepu garāža ir atrodama Rīgā. Ja nepieciešams paglabāt savas nesezonas mašīnas riepas, jo mājas vai arī garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz riepu garāžu un lietot riepu noliktavas servisu. Riepas Rīgā un Ulbrokā ir iespējams pārbaudīt, labot, nomainīt kā arī visādi citādi savest kārtībā esošajai vai arī nākošajai darba sezonai. Riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un, nepiecišamības gadījumā, nobalansēs auto riepas, lai braukšana ir droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *