VISS, SĀKOT NO SUŅU BŪDĀM UN BEIDZOT AR SPĒĻU LAUKUMIEM VAI PIRTS KUBLIEM

Kvalitatīvi, Latvijā ražoti kokapstrādes rezultātā radīti produkti ir ļoti novērtēta prece ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Moderni, kvalitatīvi, starptautiskā tirgū konkurētspējīgi produkti, kas ražoti Latvijā no Latvijas mežos augušiem materiāliem, ir viena no lielākajām eksporta precēm. Ar vien vairāk cilvēku izvēlas savus dārzus un pagalmus papildināt ar Latvijā ražotām koka dārza mēbelēm, terasēm, rotaļu laukumiem un pat pirtīm. Katram kārtīgam mājas sargam ir nepieciešama sava būda, bērniem rotaļu laukums, kurā spēlēties saulainās vasaras dienās, pirts, kur relaksēties pēc darba dienas vai, piemēram, baļļa, kurā nesteidzīgi baudīt atpūtu(uzzināt vairāk te – biokanalizācija). Par laimi, Latvijā ir ražotāji, kas lieliski seko līdzi visām tendencēm un ir gatavi piedāvāt dažādus risinājumus klientu vēlmēm.

LATVIJĀ RAŽOTI BĒRNU SPĒĻU LAUKUMI

Bērnu rotaļu laukumi var kalpot ne tikai kā praktisks un lielisks apkārtnes labiekārtošanas veids, bet arī kā dāvana. Protams, visi izgatavotie bērnu rotaļu laukumi atbilst visiem drošības standartiem un tiek veidoti pēc klienta vēlmēm. Pasūtītājs nosaka to, kā izskatīsies rotaļu laukums. Iespējams izvēlēties arī individuālus risinājumus vizuālajam noformējumam. Komplektācija lielā mērā nosaka arī cenu. Cenas ir no viena līdz diviem ar pusi tūkstošiem eiro, kas šāda veida koka konstrukcijai ir adekvāta. Smilšu kastes, dažādas šūpoles, slidkalniņi, rāpšanās sienas un atrakcijas pēc īpaša pasūtījum – šo visu ir iespējams iekļaut laukuma komplektācijā. Ar meistariem ir iespējams vienoties arī par citiem atrakciju veidiem, kas balstīti uz klientu vēlmēm. Ieguldītā darba rezultātus novērtēs ik viens – kā liels, tā mazs!

PIRTS RITUĀLU NEIZTRŪKSTOŠA SASTĀVDAĻA – KUBLS

Senlatviešu pirtī iešanas tradīcijas joprojām ciena daudzi, tādēļ pirtis un pirts kubli ir populārs pasūtījumu veids. Iegādei pieejamas gan ovālas, gan apaļas, no egles koka veidotas pirtis. Jebkurš šāda veida pasūtījums tiek veidots kopā ar klientu. Kubli un pirtis ir populārs pasūtījuma veids, jo tās ir viegli transportējamas, kopjamas un visādi citādi ērtas izmantošanai nedēļas nogalēs un svētkos. Kompaktie pirts izmēri palīdz pirtij uzsilt ātrāk un nav stundām jāgaida līdz tas notiks. Saprotams, ka ik viens vēlas pirts telpu uzturēt noteiktā temperatūrā maksimāli ilgi. Pēc saspringtas un grūtas darba dienas, viens no labākajiem relaksācijas veidiem ir relaksācija kublā. Šādi brīvo laiku iespējams pavadīt gan ar draugiem, gan ģimeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *