INDIVIDUĀLI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽAI MĀJĀS

Logu loma ēku konstrukcijā ir ļoti svarīga. Pirms pārdesmit gadiem, namu fasādēs varējām redzēt pavisam cita veida logus. Ja pavēro populārākos materiālus no kuriem tiek izgatavoti logi, pirmās pozīcijas saglabā PVC un pēcāk alumīnijs un koks. 21.gadsimta sākumā par tendenci kļuva PVC logu montāža dažāda tipa ēkās. Biroju ēkas un skolas bija nami, kuri PVC logus steidza iebūvēt pirmie, savukārt privātmājās, tie parādījās nedaudz vēlāk. Ieskatoties un pavērojot apkārt esošo arhitektūru, ieraudzīsim, ka parastie, seno laiku logi ir kļuvuši par lielu retumu. PVC logi ir parocīgi, jo tiem var uzstādīt arī insektu tīklus.

KĀDAS DURVIS NEPIECIEŠAMS IZVĒLĒTIES MĀJOKLĪ UN KĀDAS PALĪGĒKĀS?

Neviens savās mājās negrib redzēt un sastapt nepiederošas personas. Tikt nostādītam fakta priekšā par to, ka mājoklī, prombūtnes laikā, kāds ir ielauzies, nevēlas neviens. Augstākās klases metāla durvis ir iespējams uzstādīt jebkurā mājoklī un tās ir aprīkotas ar drošām slēdzenēm(spied šeit – palodzes). Savukārt PVC jeb plastmasas durvis nevajadzētu uzstādīt kā galvenās ārdurvis. Visbiežāk, plastmasas durvis varam redzēt pagalma pusē vai palīgēkās. Tajās var iemontēt arī stiklu. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

KĀDĒĻ PALODŽU MONTĀŽA UN APDARE IR SVARĪGI FAKTORI?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rāšanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu. Tā pat, neviens logs nav iedomājam bez iekšējās un ārējās palodzes. Palodzēm ir ne tikai vizuāla un funkcionāla nozīme, bet arī tehniska. Montējot palodzi, svarīgi pārliecināties arī par to, vai netiks traucēta siltuma apmaiņa telpā, ja zem palodzes atradīsies radiators.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *