Tapetes, akmens flīzes, lamināts – vai šis ir pilnīgi viss nepieciešamais remontdarbiem?

Neviens remonta vai arī būvniecības plāns nevar būt bez vajadzīgo materiālu iegādes priekš apdares vai celtniecībai. Tad šeit rodas jautājums: “Kur var to visu nopirkt?”. Protams, ir skaidrs, ka katrs klients grib nopirkt labas kvalitātes apdares materiālus un drošu santehniku, un tajā pat brīdī ekonomēt līdzekļus. Cilvēkiem, kuriem šajā jomā nav iemaņu, to veikt varētu būt diezgan grūti. Šodien to visu nepieciešamo var iegādāties dažādos veidos – specializētā veikalā, kā piemēram, tas varētu būt arī interjera veikals, tiešsaistes veikalos, atrodot produkciju reklāmas vai avīžu sludinājumos un lielos būvniecības produkcijas lielveikalos(vairāk informācijas var uzzināt šajā mājas lapā – https://interior.reaton.lv/noderigi/akmens-flizes/). Kādi tad būtu galvenie materiāli apdarei, ko tad jāsameklē un kādā veidā plānot pašu remontu, uzzināt var tālāk rakstā.

Vannas istaba vai virtuve – materiālu atlase

Remonts mājoklī – grīdas seguma un arī sienu izvēle, tiek pētīta santehnika un arī skatītas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā var pareizi izvēlēties apdari sienām? Labāk būs to pieskaņot grīdai, lai izveidotu vienotu tēlu. Piemēram, kad vairāk tīk parkets pelēkā krāsā, šajā gadījumā uz sienām iederēsies baltas tapetes vai arī krāsotas sienas ar akcenta sienu – pelēku. Tas, kas ir piemērotāks sienu apdarei – papīra tapetes, krāsotas sienas vai arī dažādas flīzes, ir atkarīgs no personīgajām iegribām un telpas. Piemēram, bērnistabā būs piemērotas fototapetes, šajā gadījumā var būt izvietots skaists zīmējums, ko pēc tam var pamainīt. Bet, kā piemēram, vannasistabā labas būs dažādas flīzes. Grīdām ļoti labi iederēsies parkets vai lamināts, bez tam tagad lamināts pilnībā var atdarināt dabīgo koksni, pie tam ir daudz lētāks nekā parkets. Varētu pat likt mīksto segumu, kurš izcili izskatās guļamistabās. Šodien daudziem cilvēkiem atklājums jau ir linolejs, tā kā šis materiāls ir pilnveidots – mūsdienās tas tomēr ir samērā izturīgs, tiešām var slāpēt skaņas, turklāt tas būs ļoti mīksts. Tādējādi nav bail, ka mazulis sasitīsies vai arī saplīsīs kāds virtuves trauks. Un nozīmīga lieta jau ir santehnika – keramikas vai akmens izlietnes, tualetes podi ar iebūvētu un vēl brīvi stāvošu ūdens skalošanas kasti, klāt pie sienas piekaramie tualetes podi, kas tad ir diezgan komfortabli izmantošanā. Nevienu vairs neizbrīnīsi ar kluso aizvēršanas opciju, bet podos tagad ir iestrādāts ūdens taupīšanas režīms, kas būtu samērā svarīga lietošanas opcija. Tādēļ ir ieteicams tuvāk iepazīties ar santehnikas tehnoloģiju jaunumiem.

Kā labāk piemeklēt būvniecības salonu?

Latvijā ir ļoti daudz būvniecības veikalu. Taču biežāk šie veikali ir jau kā hipermārketi, kuros pārdevēji bieži vien paši nemaz nav informēti tieši par apdares materiālu klāšanu vai arī jebkādām īpašībām. Tāpēc būtu ieteicams savu uzmanību pievērst cita tipa veikaliem, tāds būs interjera veikals. Šādos veikalos ir pieejami materiāli apdarei, stilu piemēri un profesionāli darbinieki, kas profesionāli izlīdzēs izdarīt izvēli. Protams, uzmanīgi izlasiet atsauksmes, lai vēlāk nenāktos vilties un apskatiet preču klāstu. Piedāvājumā vajadzētu būt kvalitatīviem materiāliem, kuri jau ir sevi pierādījuši jau gadiem ilgi. Kā arī kopā Jūs varēsiet sameklēt labāko veidu tieši Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *