DAŽĀDI LOGI PAR LABĀM CENĀM

Logi, obligāti, ir tas elements bez kura nav iedomājama neviena celtne. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast, pie tam, logi veic arī ventilācijas lomu un var kalpot arī kā dekoratīvs objekts mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES MĀJAS CELTNIECĪBĀ?

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi un durvis, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, ņemot vērā to materiālu, ir izurīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Logu montāža ir ļoti svarīgs process jebkura veida būvniecības un remonta darbos, jo nepareiza logu montāža var novest ne tikai pie dažādām sadzīviskām problēmām – problēmas ar ventilāciju, kondensāta uzkrāšanās, bet arī pie pelējuma rašanās, ko savās mājās novērot nevēlas neviens no mums.

KĀDU PALODZI IZVĒLĒTIES

Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkas, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *