AUTO RIEPU SERVISS RĪGĀ PAR VISLABĀKO CENU.

Līdzīgi kā cilvēki nepārvietojas bez apautām kājām, būs grūti iedomāties auto, kas pārvietotos bez riepām. Automašīnu riepu nolietojuma pakāpe un to kopējais tehniskais stāvoklis, obligāti būs viens no svarīgākajiem rādītājiem tam, cik drošs ir auto, atrodoties uz ceļa un piedaloties ceļu satiksmē. Automašīnai jāatbilst visiem drošības noteikumiem, neskatoties uz to, vai lietojat jaunas vai arī jau lietotas mašīnas riepas.Automašīnu riepas nenoliedzami ir atrodamas plašā cenu amplitūdā. Automašīnas servisa darbinieki un riepu eksperti, vienmēr laipni atbildēs uz visiem jautājumiem un arī konsultēs par piemērotāko risinājumu.

Uzzini vairāk – https://mmkserviss.lv/riepu-abc/

Ziemas riepas ir iespējams arī nodot glabāšanā, nesezonas laikā. Auto Riepu pārbaude, īpaši, ja riepas ar radzēm, un citi ar mašīnas riepu uzglabāšanu un izmantošanu saistīti jautājumi, tiek veikti riepu servisā, jebkuram klientam. Kā piemēram, automašīnas riepu diski ir svarīga sastāvdaļa jebkuram autobīlim, tādējādi arī disku pārbaude reizē ar riepu pārbaudi, tiek vienmēr nodrošināta. Jebkurā mašīnas riepu noliktavā parūpēsies arī par mašīnas diskiem, ja būs tāda vajadzība. Riepu servisi nodrošina arī riepu maiņu un auto riepu balansēšanu.

 

ZIEMAS RIEPU UZGLABĀŠANAS NOLIKTAVA.

Ziemas riepas automašīnām, kas piedalās ceļu satiksmē Latvijā, ir obligāta prasība no oktobra līdz martam. Protams, ka šis laika posms var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Vissezonas riepām ir noteikti jāpārbauda protektora biezums pirms ziemas sezonas sākuma, lai nerastos nepatīkamas situācijas un pārpratumi. Pērkot lietotas vai mazlietotas ziemas riepas, nenoliedzami ir ekonomija, jo pastāv izredzes ietaupīt teju četrdesmit procentus, kas ir diezgan liela naudas summa. Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas mašīnas riepām.Pirms pērkat lietotas vai atjaunotas riepas, noderētu konsultācija pie automašīnas riepu servisa darbiniekiem.

 

AUTO RIEPU SERVISA PIEDĀVĀJUMS KATRAM INTERESENTAM.

Riepu serviss, kas piedāvā saistošus piedāvājumus ikvienam klientam, vienmēr ir zelta vērtē. Ja nepieciešams nodot glabāšanā nesezonas automašīnas riepas, jo mājas vai garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz riepu garāžu un arī izmantot automašīnas riepu uzglabāšanas pakalpojumu. Lai nebūtu nekādu problēmu ar riepu sagatavošanu jaunajai darba sezonai, riepu sevisi visā Latvijā piedāvā diagnostiku, apkopes pakalpojumus un arī daudz citus saistītus pakalpojumus, lai pieredze uz ceļa būtu droša un lieliska. Mašīnas riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un, vajadzības apstākļos, balansēs auto riepas, lai braukšana ir droša kā arī patīkama gan šoferim, gan pasažieriem kā arī arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *