Galds- Tava vizītkarte

Vai ikdienas steigā vispār apjaušam, cik daudz procesu mēs darām tieši pie galda? Te notiek gan ēšana, gan sarunāšanās, gan strādāšana, gan spēlēšanās, gan mācīšanās. Katram no šiem uzdevumiem tiek pielāgots arī sava veida galds, tāpēc mums ir gan datorgaldi, gan ēdamgaldi, gan kafijas galdi, un daudzu citu veidu galdi.

Taču vai galds uzreiz ir kafijas galds, ja tas tiek tā nosaukts? Nē, atšķirīgās galda funkcijas rodas no kā cita – no tā, ka galdi mēdz krasi atšķirties arī pēc savas formas, krāsas, materiāla un izmēra. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, kamēr konferenču galds ir jāzivēlas tāds, ko var ērti pārstumt. Restorānu galdiem jābūt ļoti universāliem, tajā pašā laikā arī glītiem, lai tie labi izskatītos kopējā restorāna dizainā.

Latvijas uzņēmums dizainakresli.lv piedāvā dažāda veida un stila galdu, domājot gan par funkcijām, kam galdi paredzēti, gan par modernu dizainu, ko radījuši pasaulē slaveni dizaina mākslinieki.

Dizainakresli.lv mājaslapā atradīsiet atsevišķas sadaļas kā visi galdi ēdamistabai un virtuves galdi. Bet kas tur tik ļoti atšķiras? Pirmkārt, atšķirība ir galdu funkcionalitātē – ja ēdamgalds ir vairāk mēbele viesistabai, tāpēc tam ir ir jāizceļas arī ar savu eleganci, tad virtuves galds primāri būs ērts gatavošanai vai ļoti mazām virtuvēm. Tāpēc dizainakresli.lv piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas ir stabilas un izturīgas, kā arī salīdzinoši mazus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks variants, kuram ir 1 stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu jūs varat pasūtīt nepieciešamajā izmērā.

Kad esam paēduši pie ēdamgalda vai virtuves galda, ir laiks atpūsties dīvānā vai atpūtas krēslā, kuram blakus novietots neliels un modīgs žurnālu galdiņš. It kā paredzēts žurnāliem, taču patiesībā ar ļoti plašu pielietojumu – ja nepieciešams, izmantojam to, lai novietotu uz tā vāzi ar puķēm, bet tikpat labi varam arī uz tā pasniegt tēju un pīrādziņus, varam uz tā laiski nolikt kājas, skatoties televizoru un pat pašu televizoru varam uz tā novietot! Lai vai kā jūs izmantotu žurnāla galdiņu, dizainakresli.lv garantē, ka viņu ražotais galdiņš kalpos kalpos labi un izskatīsies modīgi. Kā viens no interesantākajiem galdiņiem dizainakresli.lv piedāvājumā jāmin modelis “Scoop” – metāla rāmis un izliektā koka virsma ar plauktiņu ir praktisks un stilīgs risinājums vienlaicīgi. Apskati to dizainakresli.lv mājaslpā!

Mājaslapā dizanakresli.lv galdi ir sadalīti veselās desmit sadaļās, kas jau vien liecina par plašu izvēli, turklāt katrā no kategorijām ir pieejami vairāki modeļi. Un, pat ja modelis, kas jums patīk, ir tikai viens, to tik un tā vēl iespējams pielāgot dažādos veidos. Uzņēmuma darbinieki ir draudzīgi un atsaucīgi – šis nebūs gadījums, kur jūsu sapņi par ekstravagantu viesistabas galdu vai īpašu bāra galdu tiks uztvertas ar smīnu vai nepatiku – dizainakresli.lv ciena klientus, kuri zina, ko grib!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *