PLAŠA KRĒSLU IZVĒLE GAN MĀJĀM, GAN UZŅĒMUMIEM.

Krēsli – lieta, kas atrodas katrā telpā, kur uzturas cilvēki. Krēsli nav tikai mēbele, uz kā apsēsties – tie nosaka arī telpas vizuālo tēlu un liecina par mūsu gaumes izjūtu.

Ja meklē uzticamu sadarbības partneri, kas piedāvā kvalitatīvus Latvijā izgatavotus krēslus (piemēram, virtuves krēslus, atpūtas krēslus, konferenču krēslus un vēl daudzus cita veida krēslus), tad dizainakresli.lv pavisam noteikti  būs vislabākā izvēle.

Ieskaties- https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/virtuves-kresli/

Jau vairāk kā 10 gadus dizainakresli.lv darbojas krēslu izstrādes biznesā.

Kāpēc dot priekšroku tieši šiem krēsliem? Pirmkārt, tā ir ekselenta kvalitāte – dizainakresli.lv garantē šo krēslu ilgmūžību un izturību.  Otrkārt, stils – liekti līmētā finiera krēsli izceļas ar gaumīgām, liektām līnijām un formām, kas jebkurā interjerā izskatās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, tas ir komforts, jo liekti līmētā finiera krēsli ir izteikti viegli – tie ir arī ergonomiski, jo neaizņem daudz vietas un tos ir viegli salikt kopā, ja nepieciešams tos pārvietot. Ceturtkārt, bet ne mazsvarīgāk – šie tomēr ir dizaina krēsli, kuru stilu ir radījuši starptautiski pazīstami interjera dizaineri, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design (Dānija), Eric Pfeiffer no Amerikas Savienotajām Valstīm un vēl daudzi citi.

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv ražotos krēslus? Tāpēc, ka šis ir uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Vai iespējams vienā krēslā apvienot prasības gan pēc praktiskuma, gan smalkuma? Jā, tas ir iespējams – dizainakresli.lv piedāvā krēslus, kas vienlaicīgi ir gan eleganti, gan komfortabli, gan kvalitatīvi.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šāda veida krēsli bagātina jebkuru interjeru. Dizainakresli.lv zina, cik būtiska nozīme ir niansēm un savam stilam, tāpēc uztic krēslu dizaina projektēšanu pasaulē atzītiem dizaina māksliniekiem.

Komforts – pateicoties liekti līmētā finiera tehnoloģijai, saplākšņa krēsli ir ļoti viegli, tātad tas atvieglo krēslu pārvietošanu, turklāt krēsli veidoti tā, lai būtu ātri saliekami kopā un ērti uzglabājami.

Lai arī no kurienes būtu šie krēslu dizaina mākslinieki , paši krēsli tiek veidoti šeit pie mums – Latvijā. Šis ir nozīmīgs aspekts, tāpēc ka tas ietekmē ne tikai mēbeļu piegādāšanas cenas un laiku, bet tā ir arī lieliska iespēja apskatīt noskatītās mēbeles klātienē pirms darījuma veikšanas, un vajadzības gadījumā saņemt konsultāciju par individuāliem pasūtījumiem.

Meklējot, piemēram, krēslus virtuvei vai bāra krēslus, ļoti būtiski paturēt prātā, ka krēsliem ir noteikti jābūt viegli tīrāmiem.

tie saliktā veidā ir pielāgoti kompaktai uzglabāšanai – proti, tie aizņem pēc iespējas mazāku platību.

 

Ja jūs apzināties, cik būtiski ir tas, lai krēsli nav bieži jāmaina un tie vienmēr izskatās iederīgi interjerā, tad iesakām izvēlēties tos no uzņēmuma, kas bāzējas šeit Latvijā, tātad ir atbildīgs savu klientu ptriekšā un rūpējas par individuālu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Vietējie ražotāji izjūt lielāku atbildību savu klientu priekšā, jo tikai šādi strādājot var ilgstoši saglabāt nemainīgi izcilu reputāciju.

Dizainakresli.lv neapšaubāmi ir respektabls sadarbības partneris , ja meklējat ideālas mēbeles, jo augstas kvalitātes krēsli un citas mēbeles, kā arī profesionāla apkalpošana te ir pamata vērtības – neatkarīgi no tā, vai iekārtojat virtuvi vai varenas konferenču telpas.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiskākā lieta ikvienā gadījumā, kas nodrošina jau pusi no izdošanās – tas ir spēkā gan jautājumos, kas attiecas uz virtuves iekārtošanu, gan uz sava uzņēmuma vizuālās identitātes izveidi. Izvēlies meistarīgu un modernu mēbeļu ražotāju – dizainakresli.lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *