NO GARDEROBES STATĪVA LĪDZ 200 KRĒSLIEM

Galdu īre, krēslu noma – dažreiz šķiet, ka tās ir lietas, kas neattiecas uz jums, tas ir svarīgi tikai tādiem sabiedrisku pasākumu organizētājiem vai milzīgu telpu īpašniekiem.Vai tiešām tā ir tik šaura niša? Kur ņemsiet mielasta galdus, ja izdomājat precēties? Var jau, protams, nest galdus no mājām, bet kā tas izskatīsies? Ko darīt, ja jūs uzaicina organizēt konferences norisi? Vai stiepsiet krēslus ārā no kabinetiem? Gribas cerēt, ka nē – arī pasākumiem, kas nav domāti simtiem un tūkstošiem cilvēku, mēbeļu iznomāšana ir labākā izvēle vairāku iemeslu dēļ.

Kā pirmo no galdu un krēslu nomas plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu noma!

Otrkārt, ja īrējat galdus vai krēslus, jums nav jāuztraucas kur tās mēbeles paliks pēc pasākuma beigām. Lai arī krēsli ir ergonomiski saliekami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ievērojamu platību, nemaz nerunājot par galdiem!

Jāatgādina, ka mēbeļu noma neattiecas tikai uz krēsliem un galdiem – te izvēles iespēju ir vairāk, lai viss , kas organizējot pasākumu nepieciešams būtu vienuviet.

Labākie mēbeļu iznomātāji piedāvā arī garderobes nomu. Ko tas nozīmē? To, ka jūsu viesiem būs, kur atstāt savas virsdrēbes un visu lieko! No vienas puses, tas liekas vien kā sīkums, bet nez, vai jūsu pasākuma apmeklētāji būtu ļoti priecīgi visu pasākuma laiku, turot mēteli rokās vai izmisīgi mēģinot to uzkabināt uz sava krēsla atzveltnes.

Labs mēbeļu izīrētājs piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki nāk pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista var sākties liela drūzēmšanās, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus izglītotākos cilvēkus.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izjaukt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas drošs, pieredzējis un atsaucīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *