Izbaudiet gardumus lieliskā konditorejā

Daudzveidīgā konditoreja prasmīgi sakombinē sen novērtētas un jaunas garšas, ietverot tās dažāda veida izstrādājumos. Piedāvājumā atrodami tādi iecienītākie konditorejas izstrādājumi kā saldās bulciņas, visdažādākie cepumi, sātīgie kliņģeri utt. Konditorejas Rīgā rūpējas par savu pircēju labsajūtu un komfortu, tieši tāpēc gardumus var ēst kafejnīcā vai arī vienkārši pasūtīt uz savām mājām. Visdažādāko recepšu regulāra uzlabošana bez šaubām atdzīvina jebkuras konditorejas piedāvājumu kopumu, tādēļ tortes pēc pasūtījuma vienmēr ir tiešām unikālas un pārsteidzošas. Banketi jārīko ar lielu atbildību un precizitāti, tāpēc Jūs varat izmantot profesionāļu palīdzību, lai viss varētu noritēt bez aizķeršanās.

Pasūti šeit – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Personalizētas tortes Jūsu svētkiem

Konditorejā tortes uz noteiktu pasūtījumu tiek sagatavotas pēc konkrētā klienta izteiktajām vēlmēm, līdz ar to visas sastāvdaļas, glazūra un dažādi citi būtiski elementi tiek pieskaņoti pasūtītājam. Pasūtīt kūku nav nemaz tik sarežģīti, pietam pieredzes bagāti konditori ieteiks, kas vislabāk pielāgots noteiktajā situācijā. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā tiek arī piegādātas uz konkrēto adresi, tādēļ nebūs jāraizējas par lielas tortes transportēšanu u.c. grūtībām. Ja gadījumā rodas jautājums, kur vienkārši pasūtīt ļoti garšīgu kliņģeri, tad atbilde ir pavisam vienkārša – droši dodieties uz pašu konditoreju un izraugieties gardāko piedāvājumu! Visi individuālie pasūtījumi nodrošina patīkamas izjūtas, pietam pats klients ir pilnīgi drošs, ka ietvertās izejvielas viņam tiešām garšos un sniegs kāroto rezultātu.

Katram pielāgota banketa ēdienkarte

Galda klāšana iekļauj dažādus nozīmīgus uzdevumus, tādēļ būtiski paturēt prātā katru klienta izteikto vēlmi. Izbraukuma banketi tiek organizēti balstoties uz Jūsu izteiktajām prasībām, tāpēc varat noteikt svinību norises vietu, banketa laikā pasniedzamo uzkodu veidus utt. Konkrētā banketu ēdienkarte tiek sagatavota katram klientam atsevišķi, tādēļ pavisam savlaicīgi varat sevi iepazīstināt ar piedāvājumu un uzreiz atlasīt piemērotākos no ēdieniem. Uzkodas banketiem ik reizi saņem pozitīvu novērtējumu, tādēļ pavisam skaidrs, ka tiek darīts absolūti viss iespējamais, lai konditorejas klienti būtu pilnībā apmierināti. Skaidrs, ka galdu klāšana ikvienā izbraukumā noris ļoti operatīvi un kvalitatīvi, tāpēc Jums nevajadzēs uztraukties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *