Mašīnas riepu glabāšana Rīgas rajonā.

Riepas ir viena no nozīmīgākajām auto sastāvdaļām. mašīnas riepām ir vistiešākā saskare ar ceļu un auto riepu tehniskais stāvoklis spēlē nozīmīgu lomu satiksmes drošībā.

Neatkarīgi no tā, vai savai automašīnai izmantojat jaunas, maz lietotas vai jau lietotas riepas, tās ir jāuztur nevainojamā kārtībā kā arī tām ir obligāti jābūt atbilstošām visām drošības prasībām.Ja vēlaties pasūtīt lētas riepas, tad iesākumā nepieciešams saprast, vai runa ir par jaunām vai lietotām auto riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Riepas dažādās grupās dala pēc aptuveni 10 kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms mašīnas riepu nomainīšanas, noteikti nebūs par ļaunu. Vislabāk to noteikti ir darīt sertificētos riepu servisos, kuros par auto un līdz ar to arī jūsu drošību, rūpējas zinošs kā arī meistarīgs personāls.

Disku un arī auto riepu servisa piedāvājums.
Riepu servisi vienmēr piedāvā visāda veida pakalpojumus, saistītus ar mašīnas riepu un arī disku stāvokļa pārbaudi. Ja ar mašīnu pārvietojas pa sliktas kvalitātes ceļu, iespēja sabojāt mašīnas diskus ir ļoti liela. Auto riepu serviss katrā ziņā ietver arī auto disku apkopi, tādējādi riepu garāža noteikti parūpēsies arī par tiem. Ik viens riepu serviss nodrošina ne tikai riepu nomaiņu un arī auto disku apkopi, bet arī mašīnas riepu glabāšanas pakalpojumus un arī mašīnas riepu balansēšanu.

Ziemas un vasaras riepu uzglabāšana.
Ziemas auto riepu sezona Latvijā sākas 1. oktobrī un beidzas 1. martā. Loģiski, ka šis laika posms var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja lietojat vissezonas riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākošās sezonas sākuma. Cenu starpība starp lietotām vai atjaunotām riepām kā arī pilnīgi jaunu riepu komplektu, var būt līdz pat 40 procentiem! Šāda cenu atšķirība ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Pirms pērkat jau lietotas vai arī atjaunotas auto riepas, noderētu konsultācija pie auto riepu servisa speciālistiem.

Kur atrodami mašīnas riepu servisa centri?
Ulbrokā ir atrodams riepu serviss, kas piedāvā patīkamus risinājumus katram interesentam. Tur nodrošina arī mašīnas riepu noliktavas konsultācijas, kas ir ērti tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāšanā savus nesezonas riepu komplektus, taču mājoklī vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā un arī Rīgā var pārliecināties par savu mašīnas riepu komplekta gatavību sezonai. Auto riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos auto diskus kā arī, vajadzības situācijā, nobalansēs mašīnas riepas, lai braukšana ir droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem kā arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *