Kūkas un kliņģeri pēc pasūtījuma

Lai varētu sagādāt Jūsu svētkiem un ikdienai lielāku prieku, konditoreja turpina piedāvāt neskaitāmus gardos izstrādājumus. Konditorejas izstrādājumi noteikti spēs sajūsmināt pieaugušos un pašus mazākos, jo tiek pielietotas tiešām dažādas garšas.

Izpētot piedāvāto sastāvdaļu klāstu, noteikti varēsiet saprast, ka tieši šīs konditorejas plašajā Rīgā nemitīgi cenšas izstrādāt ko piemērotu visiem klientiem. Vislabākais ir tieši tas, ka jebkura noteiktā klienta vēlmes tiks īstenotas, jo Jūs vienmēr varat nobaudīt gardos ēdienus turpat uz vietas vai pasūtīt tos uz mājām vai biroju. Tomēr pats būtiskākais, ka esošie darbinieki nemitīgi uzlabo savas receptes, lai sajūsminātu vēl vairāk klientu un pasniegtu ko tiešām neredzētu.

Aplūko piedāvājumu šeit- http://www.francumaize.lv/produkcija/

Izmēģiniet dažādas garšīgās tortes

Lai katrs no klientiem sajustos tiešām īpašs un nozīmīgs, tiek piedāvātas dažādas tortes pēc noteikta pasūtījuma, kuras uzreiz tiks pagatavotas balstoties uz konkrētā cilvēka minētajām prasībām. Tortes uz pasūtījuma noteikti būs atšķirīgas, jo pastiprināti tiks veltīta uzmanība arī pielāgotam dizainam. Tāpēc gadījumā, ja gribat tuvākajā laikā pasūtīt jebkuru torti, vienkārši varat zvanīt uz konditorejas norādīto tālruņa numuru vai arī doties uz attiecīgo konditoreju. Katrā ziņā tortes pēc speciāla pasūtījuma Rīgā tiks piegādātas uz Jūsu izvēlēto mājokli vai darba vietu, tādēļ būs vairāk laika citām lietām, lai sagatavotos svētkiem. Pasūtīt garšīgu kliņģeri dažādiem darba svinīgajiem pasākumiem vai vienkāršiem ģimenes kopīgajiem svētkiem būs tieši tikpat vienkārši, pietam pats varēsiet noteikt garšas elementus. Klientiem, kam ieinteresējuši nodrošinātie banketi, noteikti jāizdomā, cik daudz cilvēku tur būtu utt., lai konkrētie konditori būtu spējīgi sagatavoties.

Kā sagādāt uzkodas banketam?

Galda klāšana visnotaļ tiks pārdomāta līdz pēdējam sīkumam, tieši tāpēc Jums nebūs pašam par to jāuztraucas. Katrā gadījumā izbraukuma banketi ir ļoti labi pārdomāti, bet būtiski no sākuma sazināties ar konditorejas darbiniekiem, lai saprastu, cik daudz ēdiena nepieciešams. Jums noteikti jāapskata banketu speciālā ēdienkarte, kas sagatavota tam, lai pasūtītājiem būtu vieglāk izlemt, kas tieši viņiem būtu piemērots. Attiecīgi galdu klāšana ir patiešām atšķirīgs piedāvājums klientiem, tāpēc visas cenas tiek pielāgotas atsevišķi katram gadījumam. Sarūpētās uzkodas katram banketam dos iespēju vienkārši un ērti pacienāt viesus, turklāt ir pieejami vairāki to veidi. Pilnīgi jebkuru svētku rīkošana būs krietni vienkāršāka, jo izmantotā galdu klāšana kādā izbraukumā krietni samazinās Jūsu uztraukumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *