Lidojums atvaļinājuma laikā par zemām cenām

Cilvēki saviem aizraujošiem atpūtas ceļojumiem meklē dažādas lētas aviobiļetes. Jūs jau zināt, ka šādi lēti lidojumi ir patīkami ikvienam ceļot gribētājam, jo iespējams ietaupīto naudu iztērēt nevainojamai atpūtai un dažādiem citiem ceļojuma mērķiem. Turkish Airlines aviobiļetes pieejamas te, līdz ar to ir ērti reģistrēties katram lidojumam. Pats galvenais, ar ko viennozīmīgi lepojas minētās lidsabiedrības pārstāvji, ir nemainīgs pasažieru komforta līmenis katrā reisā. Turkish Airlines pasažieriem bagāža drīkst būt līdz pat 30 kg smaga, līdz ar to reāli iespējams paņemt sev līdzi patiešām daudz. Savukārt salonā iespējams līdzi paņemt tikai vienu konkrētu bagāžas vienību, nepārsniedzot 8 kg. Ņemot vērā, ka visi lidojumi uz Ameriku ir ļoti ilgi, šī kompānija nemitīgi darīs visu, lai Jūs varētu justies pēc iespējas ērtāk.

Izbaudiet lidojumus ar Aeroflot

Būtībā aviobiļetes uz ASV tiek sniegtas patiešām lielā apjomā, arī Aeroflot aviobiļetes ietver šādus īpašus galamērķus. Respektējot cilvēku lielo vēlmi aplūkot ikvienu pasaules daļu, tiek veidotas speciālas biļešu akcijas, lai atpūta varētu būt daudz patīkamāka. Konkrēti rokas bagāža Aeroflot lidojumos var arī sasniegt 10 kg, tomēr šai līdzi paņemtajai vienībai precīzi jāatbilst izmēriem. Salīdzinājumā ar pārējām kompānijām, šī pieņēmusi, ka pasažieru reģistrējamās bagāžas maksimālais pieļaujamais svars ir 23 kg. Katrā ziņā bez papildu maksas aviokompānija pārvadā arī speciālus bērnu ratus utt., ja protams tie šim cilvēkam nepieciešami. Turpretim, ja ir reāla vēlēšanās, vienmēr iespējams brīvi izmantot iegūto bezmaksas bagāžas vienību, lai reģistrētu dažādu nestandarta bagāžu – sporta inventāru utt.

Iepazīstiet pasauli ar Lufthansa

Ja gribat izmēģināt ko nebijušu, jāizvēlas pieejamie Lufthansa lidojumi, jo tā ir pati apjomīgākā Eiropas lidsabiedrība. Skaidri saprotams, ka daudzi izmēģinājuši, kādi tad ir šie lidojumi no Rīgas uz Dublinu, tāpēc zina, ko iespējams sagaidīt no šīs kompānijas. Mūsdienās ceļotāji aviobiļetes uz minēto Dublinu un citiem galamērķiem meklē internetā, to būtu ieteicams vienmēr darīt arī Jums. Lielākoties jāatceras, ka Lufthansa rokas bagāža vienmēr ir pieļaujama vien līdz 8 kg. Tieši turpat līdzās var arī izlasīt to, ka var būt līdzi otra soma, tomēr tās pieļaujamie izmēri ir daudz mazāki. Noteikti Jūs šobrīd interesē, kādi ierobežojumi attiecas uz nododamo bagāžu, līdz ar to svarīgi teikt, ka iespējams pārvadāt savu somu līdz 23 kg.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *