Iegūstiet iespēju mācīties kvalitatīvajā autoskolā Rīgā

Auto skola ir speciāla iestāde, kurā cilvēki apmeklē nodarbības, lai būtu iespēja saņemt vajadzīgo autovadītāja apliecību. Patiesībā auto skola noteikti jebkuram palīdzēs apgūt to, kā labāk rīkoties uz jebkura ceļa un kā kontrolēt auto pat spēcīga lietus laikā. Autoskolas būtiskākais ieguldījums ir pieredzējušu instruktoru un teorijas pasniedzēju piesaistīšana, lai katrs no dalībniekiem iegūtu maksimāli daudz zināšanu. Lai tiktu parādītas un pienācīgi pārbaudītas Jūsu zināšanas, ir nepieciešams autoskolas eksāmens. CSDD eksāmens ir ļoti līdzvērtīgs, bet tā ietvaros katrs sīkums tiek izvērtēts daudz stingrāk un Jums jābūt daudz patstāvīgākam. Konkrētā autoskola Rīgā ir patiešām populāra, jo tā paralēli ir arī motoskola, kas tagad ir noderīga aizvien lielākai daļai cilvēku. Vienmēr paturiet prātā, ka attiecīgo vadītāja apliecību jaudīga motocikla vadīšanai var saņemt tikai un vienīgi pēc B kategorijas autovadītāja tiesību iegūšanas.

Ko ietver A kategorija?

Jebkuram būtu jāsaprot, ka CSN tests ir tiešām daudzveidīgs un tajā vienmēr tiek iekļauti tie jautājumi, kas attiecas uz noteiktā transportlīdzekļa vadīšanu un cilvēku drošību. Konkrēti A kategorija nodrošina vajadzīgo apmācību, kas ļautu patstāvīgi vadīt ikvienu no motocikliem. Pilnīgi visas attiecīgās apmācības tiek uzsāktas no 22 gadu vecuma, taču pašas apliecības iegūšana iespējama no 24 gadiem. Katram interesentam skaidri jāsaprot, ka eksāmena laikā būs brīvi un patstāvīgi jāpārvietojas pa ielām, bet vērtētājs atradīsies aizmugurē speciālā auto. Viena no apakšgrupām ir A1 speciālā kategorija, kas attiecas uz mazāk jaudīgiem motociklu veidiem, kuru tiesības atļauts saņemt jau no 16 gadu vecuma.

C,C1 un B1 kategoriju piedāvājumi

Speciālisti nepārtraukti piedāvā apmācību arī citās kategorijās, kas dotu tiesības strādāt arī kādā uzņēmumā, kurā jāvada dažādus kravas auto. Visai pieprasīta ir arī B1 kategorija, kurā tiek iekļauti iecienītie kvadracikli un tricikli, kuru ātrums nepārsniedz 45km/h. Izraugoties šo noteikto apmācības veidu, katram audzēknim jābūt vismaz 16 gadus vecam. C kategorija būtībā nodrošina apmācību no 21 gada, turklāt Jūs beigās iegūsiet tiesības patstāvīgi vadīt dažādus spēkratus, kuru masa ir lielāka par 3,5t. Liela uzmanība būtu jāpievērš tam , ka tieši šāda tipa speciālās apmācības tiek atļautas tikai tiem, kuriem ir vismaz 2 gadu stāžs ar B kategorijas vadītāja apliecību. B kategorija domāta tiem, kas grib sākt vadīt vieglās automašīnas, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5t, tiesības var saņemt jau 18 gados. Ja ar šīs kategorijas tiesībām nav pietiekami, turklāt spēkrata pilna masa ir līdz pat 7,5t, Jums būtu noderīga tieši C1 apliecības kategorija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *