Mūslaiku skrituļslidas sievietēm – dažādība un pielietošana

Standartā ar terminu “skrituļslidas” parasti visi iedomājas tikai botas ar riteņiem. Kaut gan sportisti, kas lieto skrituļslidas profesionāli, ļoti labi zina, ka pastāv diezgan daudz tās variantu. Pie tam nemaz nav nozīmīgi, kas interesē – skrituļslidas vīriešiem vai sievietēm, vai varbūt bērnu skrituļslidas, viņas ir un arī vienmēr paliks ātrākais un manevrētākais veids, kādā veidā braukt pa ceļiem. Bet jau modeļa izraudzīšanās būs atkarīga no Jūsu braukšanas stila: vai pastāv vēlme vienīgi izbraukt pa parku izklaides pēc, vai jau vairāk vilina ātrums, ko tās var dot!

Skrituļslidas sievietēm kā arī citi to tipi

Skrituļslidas varētu iedalīt vairākās galvenajās grupās. Kā piemēram, skrituļslidas sievietēm un vīriešiem un arī bērnu skrituļslidas. Šīs grupas jau standartā būs iedalītas vēl apakšgrupās, kas paredzētas dažādiem braukšanas stiliem: fitnesa, slaloma/friskate, agresīvās, bez ceļa vai krosa sacensības. Katrai grupai jau ir domātas savas skrituļslidas. Piemēram fitnesa skrituļslidas sievietēm, ir arī vīriešiem domātās, ir līdzīgas skrituļslidām priekš skriešanas. Tās domātas braukšanai pa gludu ceļu kā arī ērtas lietošanā. Agresīvās braukšanas skrituļslidas ir diezgan sarežģītas pēc to konstrukcijas kā arī ar tām iespējams braukāt kā parkā, gan pilsētā, turklāt tām jāiztur liela slodze. Cietas botas kā arī mazi riteņi ļauj veikt dažāda veida trikus. Bez ceļa skrituļslidas būs atsevišķs variants, kurš bija izveidots, priekš tam, lai varētu izbraukt pa gandrīz jebkāda tipa ceļu. Tas ir riteņu dēļ, kas ir izgatavoti nevis no poliuretāna, bet gan no gumijas un ir pilni ar gaisu. Kā redzams tās ir ļoti dažādas bet,, jau ir labi, ja izgatavotājs izlaiž dažādu mērķu inventāru, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas, kur var atrast daudz dažādu variāciju.

Ar labāko risinājumu palīdz skrituļslidu veikals

Kad tiek apmeklēts skrituļslidu veikals, būtu jāizprot uz ko tad tieši lūkoties, meklējot skrituļslidas. Galvenais, kas būtu jāievēro, ka tieši tām vajag stingri aptvert Jūsu kāju. Jau var pasūtīt mazliet lielākas skrituļslidas, taču ja atšķirība nav lielāka par 0,5 cm. Šo variantu izvēlas, ja tiek pirktas skrituļslidas bērniem vai varbūt cilvēkiem, kuriem pietūkst kājas. Gadījumā ja divi atšķirīgi izmēri šķiet vienādi, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Priekš tam, lai būt drošiem par to, ka apavu izmērs tomēr ir pareizs, jāpastaigā vai jāmēģina pabraukt ar tām kādas 15-30 min. Tik ilgā laikā Jūs pēda pierod un Jums būs iespēja pareizi novērtēt, kā Jūtas kāja. Jūsu komforts ir un būs pamata izvēles kritērijs. Pirms pirkšanas pārliecinieties, ka Jūsu pēdai ir ērti. Jo pat mazs diskomforts, kad Jūs mērat apavus, pēc tam pārvērtīsies sāpēs. Ja jūtaties neērti, pamēģiniet cita zīmola skrituļslidas, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas. Jo atšķirīgiem zīmoliem jau ir savādāka iekšzoles struktūra, un jau ir būtiski atrast ertākās slidas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *