Pamata nosacījumi, kad tiek meklētas skrituļslidas

Vairumam no mums skrituļslidas asociējas ar patīkamu laika pavadīšanas veidu, kurš pie tam palīdz saglabāt labu fizisko formu. Taču skrituļslidas tiek plaši izmantotas arī sportā kā arī tām eksistē diezgan daudz tipu. Ir ne vien bērnu skrituļslidas, taču ir arī pieaugušo cilvēku grupas slidas. Kā arī vēl var izdalīt izklaides un sporta skrituļslidas. Taču, ja cilvēks ir tāds, kurš tikai grib izjust sportu, kā izklaidi, vislabākais tad ir nopirkt pārbaudīta zīmola preci, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas, kas eksistē gan jaunbraucējiem, gan arī profesionāļiem.

Hokeja vai fitnesa, kādas tieši skrituļslidas ir labākās?

Agresīva vai fitnesa skrituļošana, lieli vai mazi riteņi, kas domāti pastaigām, dažādiem trikiem, ātrslidošanai – tas nav pilns saraksts ar veidiem, kādas ir skrituļslidas. Bez šaubām, jāgrupē arī skrituļslidas sievietēm vai vīriešiem, vai arī bērnu skrituļslidas. Kādas tad būs labākās priekš iesācēja? Piemērotākais veids būs bērnu skrituļslidas vai fitnesam domātās, šo abu veidu konstrukcijas ir līdzīgas, kur atšķirība ir tikai izmēros. Visvairāk atškiras no citām ekstrēmālai un ātrai braukšanai domātās skrituļslidas, jo, ja vienas ir smagnējas un lielas, kur priekš trikiem vajadzīgs labi saturēt kāju. Savukārt skrituļslidas skriešanai atšķiras no pārējiem veidiem, vizuāli ir ar lieliem riteņiem, bet tām nav iestrādās bremzes, tādēļ sākumā šīs skrituļslidas ir grūti kontrolēt. Hokeja skrituļslidas ārēji līdzinās hokeja slidām kā arī tām ir aizsargātas tās vietas, kas varētu ciest spēles laikā. Kādas tad skrituļslidas Jūs izvēlēsieties, ir Jūsu ziņā, bet vislabāk, ja tad ir pazīstams pārbaudīts skrituļslidu veikals, kur pārdevēji sniegs Jums atbalstu.

Kad tiek apmeklēts skrituļslidu veikals, ir jāsaprot uz ko tieši skatīties, meklējot skrituļslidas. Galvenais, kas jāskatās, ka tām vajag stingri aptvert Jūsu kāju. Droši var nopirkt mazliet lielākas skrituļslidas, taču ja atšķirība nav lielāka par 0,5 cm. Šo variantu izvēlas, ja būs pirktas bērnu skrituļslidas vai varbūt cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Ja 2 dažādi izmēri šķiet vienādi, izvēlieties mazāku. Priekš tam, lai būt drošiem par to, ka apavu izmērs tomēr ir īstais, jāpastaigā vai jāmēģina pabraukt ar tām kādas 15-30 min. Šajā laikā Jūs pēda pierod un būs iespējams precīzi novērtēt savas sajūtas. Komforts būs pamata kritērijs. Pirms pirkt skrituļslidas obligāti jāpārliecinās, ka Jums ir ērti. Neliels diskomforts mērījuma laikā pēc tam radīs Jums sāpes. Ja Jums ir neērti, pamēģiniet cita ražotāja skrituļslidas, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas. Jo atšķirīgiem zīmoliem jau ir atšķirīga iekšzoles struktūra, un protams ir ļoti svarīgi uziet ertākās slidas.

Ienāc- https://hokejapasaule.lv/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *