Ar ko gan atšķiras logi un kā pareizi izvēlēties

PVC logi šobrīd nevienu neizbrīna, tie ir var teikt visur – veikalos un birojos, daudzstāvu mājās vai penthausos. Tajā pat brīdī logi ļoti atšķiras ar savu kvalitātes līmeni. Ja sākumā pakešu logi bija kas neredzēts un eksotisks, tie ar savu izskatu sākumā nepārliecināja cilvēkus, ka jau ir augstas kvalitātes, taču pamazām saka iekarot popularitāti, kā arī pārvērtās par ļoti konkurētspējīgu produktu, kurai ir daudz unikālu īpašību. Šodien logu jau ir tik daudz tipu, kas atsķiras gan ar īpašībam, gan materiāliem, ka pat bez augsti profesionālas palīdzības nevar pašam tikt skaidrībā.

Vairāk lasiet – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

Koka logi vai varbūt pvc logi, kas labāk iederēsies mājās?

Tagad ražotāji piedāvā diezgan lielu piedāvājumu ar pakešu logiem, kaut gan neskatoties uz variācijām, kvalitatīvs jau ir tieši tas logs, kas būs energoefektīvs, lai par to pārliecinātos, jāpievērš uzmanība koeficientam Uw. Nākamā lieta ir kvalitatīvi mehānismi, ko noslēdz tāda lieta kā logu montāža, ja šajā gadījumā kaut kas būs izdarīts nepareizi, tad arī logu kvalitāte neglābs Jūs no vēja iekļūšanas mājās. Plastikāta logi tiek iemīļoti, tā kā tos viegli kopt, kā arī tie ilgi kalpo un ir ļoti siltumefektīvi, bet pievērsiet uzmanību logu izgatavošanas materiāliem, tie tiešām nedrīkst saturēt kaitīgus metālus. Bet koka logi tiek izgatavoti no koku lamelēm, kas arī pēc laika nemaina savu formu. Šobrīd koka logi paliek aizvien populārāki, jo visi vēlas būt tuvāki dabai. Savukārt rūpnīcās ir pieprasīti alumīnija logi, tā kā tie ir ļoti izturīgi, kā pret karstumu, tā arī pret koroziju, taču tie ir dārgi.

Kā atrast to, kurš varēs uzstādīt labus logus?

Brīdī, kad tiek meklēti pvc logi, nemaz nevajadzētu uzsvaru likt tieši uz PVC profila zīmolu, taču vislabāk dot priekšroku tam logu ražotājam vai pārdevējam, kas tirgū būs sevi pierādījis tikai no labākās puses, turklāt tas ir jau ar ievērojamu pieredzi un vēl profesionālu darbinieku personālu. Labāk, ja tas būs liels uzņēmums, kas Jūsu pilsētā strādā vairākus gadus. Sargieties nolīgt vienas dienas firmas, kur tiek piedāvāti plastikāta logi vai palodzes par viszemākajām cenām, lieliem garantijas periodiem un daudzām akcijām. Izvēloties logus un palodzes, sīki pārrunājiet ar darbinieku, kādi ir kompliktāciju varianti, lūdziet ieteikumus, kā var ekonomēt. Visbiežāk pēc šāda veida sarunām daudz kas kļūst saprotams par darbinieka profesionalitāti. Kā arī palūdziet uzrādīt sertifikātus par produkciju un pakalpojumiem. Aplūkojiet to piedāvājumu klāstu, tiešām labi, kad tiks piedāvāti ne tikai PVC logi, bet vēl, piem., garāžu vārti un metāla durvis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *