GALDA KLĀŠANAS UN TORTES CEPŠANAS PIEDĀVĀJUMI

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai mazākiem svētkiem, vienmēr svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma bankets, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī privātus pasūtījumus vairāku tipa ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, visādā ziņā aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādēļ pakalpojumu sniedzēju ir diezgan daudz.

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, rauši, pīrādziņi un arī kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti pasūtīt pie konditora, tad nepieciešams iepazīties ar rekomendācijām, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un vai nosauktā cena ir piemērota piedāvājumam. Vislabākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams, piedāvājumu attiecība. Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija atrast pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un, protams, laiks, tādējādi, ja arī cena būtu par pāris eiro lielāka kā iegādājoties jau gatavu izstrādājumu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un arī allaž būs svaigs un gards.

GALDU KLĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS PAR LABU CENAS.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā ir aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu uzskatīt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tāpēc klientiem vēlams sākotnēji iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditorejas vai arī galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms celšanas galdā.

Laba ēdinašānas pakalpojumu sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai bankets, jubileja vai kāda cita svinīga sanākšana pēc iespējas būtu izdevusies un visi būtu priecīgi ar rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *