SVAIGI GATAVOTI KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI KATRU DIENU

Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Bulciņas, kūciņas, kūkas, tortes un dažādi citi saldi gardumi allaž ir bijuši klientu pieprasīti jebkurā diennakts laikā. Ne viena vien konditoreja Rīgā piedāvā ne tikai smalkmaizītes, bulciņas un daudzus citus kārumus, bet arī ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu gan uz vietas, gan izbraukumos. Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs(izvēlies te – http://www.francumaize.lv/produkcija/). Cenas atkarīgas no pasūtījuma veida un apmēra, bet vidēji kūkas, tortes un kliņģeri maksā sākot no 15 eiro kilogramā.

CIK LIELU KŪKU VAR PASŪTĪT?

Problēmas ar galda klāšanu un neizlēmība par to, ko piedāvāt viesiem gaidāmajos svētkos, ne vienai saimniecei mēdz sagādāt galvassāpes. Katros svētkos svarīga ir kūka vai kliņģeris, taču ne visa saimnieces ir ar konditora talantu, tādēļ ērti izmantot kūku un kliņģeru pasūtīšanas iespēju. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai. Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Ja nepieciešama kūka ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai kādu citu aktuālu tēlu, vārdu figūriņām vai ko citu, tad šāda pasūtījuma veikšana nesagādās nekādas problēmas. Ir iespējams pasūtīt arī kūkas un tortes vairāku stāvu statīvam.

DIVDESMIT GADU PIEREDZE BANKETU RĪKOŠANĀ

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Galda klāšanas cenas atkarīgas no viesu skaita, vietas un dažādiem citiem faktoriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *