LOGU LOMA ARHITEKTŪRĀ UN FUNKCIONALITĀTĒ

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redza dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam. Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts. Dzelzs ārdurvis ir labs risinājums privātmājām un vēl labāks risinājums daudzdzīvokļu namiem.

IZVĒLIES LABĀKO LOGU MATERIĀLU SAVAI MĀJAI

Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. 90% logu, ko redzam namu fasādēs Latvijā, ir veidoti no plastmasas, ar dažiem izņēmumiem no koka vai alumīnija. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Viens no iemesliem ir to ugunsdrošums. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Nepareizi uzstādīti Pvc logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KVALITATĪVI APDARES DARBU PAKALPOJUMI PĒC LOGU MONTĀŽAS

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Pirms darbu pasūtīšanas, jānoskaidro vai pakalpojuma sniedzējs apdares darbus ietver tāmē vai tie jāpiesaka atsevišķi, lai nerastos pārpratumi. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *