KO DARĪT, KAD RADUŠIES NEPLĀNOTI TĒRIŅI IZDEVUMI?

Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas iedzīvotājam un ir ikdienišķs finanšu pakalpojums. Vismaz desmit gadus un pat vairāk, šis pakalpojums tautā tik dēvēts par sms kredītu. Lai saņemtu šādu aizdevumu ir nepieciešams vien pieteikties tam online vai ar īsziņas palīdzību. Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt(spied te – kredītu apvienošana). Tas ir ērts risinājums situācijām, kad piemeklējuši neparedzēti izdevumi un nepieciešams veikt kādu svarīgu pirkumu, vai vienkārši nepieciešami iztikas līdzekļi, kad palikušas pāris dienas līdz algai.

INTERESANTI PIEDĀVĀJUMI ĀTRO KREDĪTU SFĒRĀ

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. 21.gadsimta piedāvājumi aizdevumu saņemšanas jomā ir ātri, elastīgi un viegli realizējami, tādēļ tos izmanto labāk, kā banku aizdevumus. Arī ātrie aizdevēji pārbauda kredīta pieteicēja kredītvēsturi un izvērtē iespēju aizdevumu piešķirt vai nē. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Pirmajam aizdevumam procentu maksa netiek piemērota.

KĀ PĀRLIECINĀTIES PAR AIZDEVĒJA GODĪGUMU?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Visa nepieciešamā informācija par aizdevuma piešķiršanu un atmaksas noteikumiem ir atrodama gan e-pastā, gan lietotāja profilā aizdevēja interneta vietnē. Visu informāciju par aizdevuma kopējām izmaksām ir iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, savukārt, visi dokumenti tiek atsūtīti elektroniski. Aizdevējs ir saņēmis licenci sava darbībai, kas norāda uz to, ka tā ir legāla un pilnībā droša. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *