PROFESIONĀLA LOGU UZSTĀDĪŠANA AR 5 GADU GARANTIJU LATVIJĀ

PVC logi jebkurā ēkā nav ekstra, bet nepieciešamība. Mūsdienīgi risinājumi logu montāža ir liela ēkas kvalitātes paaugstināšanas metode. Tie vizuāli labi izskatās, nodrošina termoregulāciju un pareizu gaisa plūsmu. Tas pats attiecas arī uz jaunajiem koka un izturīgajiem alumīnija logiem. Mūsdienīgie koka logi nepavisam nav tādi kādi tie bija pirms gadiem 30 vai vairāk. Tas ir viens no modernajiem logu montāžas pamatelementiem. Alumīnija logiem piemīt augsta ugunsizturība, savukārt koka logus daudzi izvēlas, jo tie iederas telpas eksterjerā. Mūsdienās logu montāža norisinās ātri. Logiem tiek dota 5 gadu garantija, tie tiek uzstādīti tehnoloģiski pareizi un profesionāli. Līdzās logu montāžai, iespējams uzstādīt arī dažādas iekšējās un ārējās palodzes, atbilstoši klienta vēlmēm, kā arī insektu tīklus. Vairāk informācijas skatīt te – (https://labologuagentura.lv/pakalpojumi/), kā arī zemāk rakstā!

VAI VAR IZGATAVOT DURVIS PĒC PASŪTĪJUMA?

PVC un metāla durvju uzstādīšana ir tik pat pieprasīti pakalpojumi kā logu montāža. PVC durvis iespējams izgatavot tieši tādas, kādas klients vēlas un uzstādīt jebkurā ēkas vai palīgēkas vietā. Bīdāmas PVC durvis būs lielisks risinājums, piemēram, izejām uz terasi. Metāla durvis ir aktuāls risinājums mājokļa ieejai. Lai arī vizuāli tās izskatās vienādas, nepieciešams konsultēties par to, kādas durvis labāk izvēlēties uzstādīšanai dzīvokļos un kādas privātmājās, jo jāņem vērā ārējās vides ietekme.

GAISA ATTĪRĪŠANAS NOZĪME IKDIENĀ UN VESELĪBĀ

Logu un durvju montāžas darbu laikā nevajag aizmirst par labas ventilācijas sistēmas izbūvi un nodrošināšanu. Iespējas ventilācijas uzstādīšanai ir dažādas. Piemēram, logos iebūvēta pasīvā ventilācijas sistēma. Piespiedu ventilācija, jeb ventilators ir lieliska izvēle tām telpām, kurās dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Ja klients vēlas uzstādīt mūsdienīgāku ventilācijas sistēmu, iespējams izvēlēties risinājumus, kuru enerģijas patēriņš ir līdzīgs 1 LED spuldzītei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *