AKTĪVĀS ATPŪTAS IESPĒJAS UPJU KRASTOS

Ik viens no mums vēlas atvaļinājumu un brīvdienas, pavadīt bez sirdsapziņas pārmetumiem un atpūšoties, neko nedarot vai arī pilnīgi pretēji – baudot diezgan aktīvu atpūtu ar ģimeni un draugiem ārpus mājas. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Upes, ezeri un jūras krasts vasarā čum un mudž no atpūtnieku skaita un daudzi tajā saskata biznesa iespējas, ko labprāt arī izmanto. Nakšņošana teltīs, pikniki, makšķerēšana un laivu braucieni ir populārākās vasaras laika izklaides. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā.

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM

Pie kā var iznomāt ūdens atrakcijas – laivas un sup dēļus? Daudziem par pārsteigumu, iespējas ir dažādas. Ja esat rezervējis namiņu vai telšu vietu kādā no kempingiem, tad noteikti arī tur pat ir iespējams iznomāt laivas, ir arī  SUP dēļi un katamarāni. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu piedāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM

SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušie ūdens sporta veidu cienītāji. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *