TEICAMAS KVALITĀTES RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI

Par riepu stāvokli savai automašīnai ir nepieciešams pārliecināties regulāri, lai uz ceļa braukšanas laikā nerastos lieki pārsteigumi. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. Nozares speciālisti iesaka pāriet uz vasaras riepām, kad gaisa temperatūra pāris dienas ir bijusi virs +7 grādiem un pāreju uz ziemas riepām apsvērt kad temperatūra noslīd zem +5 grādiem pa nakti. Vairāk skatīt te – (https://mmkserviss.lv/riepu-abc/), kā arī zemāk rakstā!

KĀ ATRAST VISPIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Jebkurš auto un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. Riepu servisos piedāvā ne tikai riepu servisu, bet arī disku remontu. Saistībā ar diskiem, tiek piedāvāta disku taisnošana, disku remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana, krāsas atjaunošanu jebkurā tonī, pēc klienta vēlmēm. Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Riepu remonts ir servisa darbinieku ikdienas pienākumos. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Servisa darbinieki labprāt konsultēs jautājumos, kad nepieciešams noskaidrot kādu riepu iegāde ir vispiemērotākā un kad to vislabāk darīt. Riepu remontu ir iespējams veikt pusstundas laikā, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka jākavē ikdienas gaitas un darba pienākumi.

RŪPĪGA ATTIEKSME PRET KATRU KLIENTU

Klientiem ļoti daudz nozīmē profesionāla pieeja un attieksme, tādēļ daudzi atgriežas un ir gatavi saņemt un novērtēt rūpīgi padarītu darbu. Servisa kvalitātes garantijai ir liela nozīme, jo tā simbolizē zinošus darbiniekus, kuri spēj sniegt augsta līmeņa pakalpojumus, kas atbilstoši visiem standartiem un nav jābaidās par to, ka slikta servisa dēļ esat palicis ar nebraucamu automašīnu ielas vidū. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *