SPA, LIDOJUMS AR GAISA BALONU VAI BRAUCIENS AR FERRARI

Pārdomas par to, ko iegādāties dāvanā reizēs, kad esam uzaicināti uz kādiem svētkiem, mēdz būt ļoti nogurdinošas. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešamas dāvanas meitenēm vai dāvanas vīrietim, dāvanu serviss var piedāvāt iegādāties ko interesantu, ko novērtēs ikviens. Dāvanas meitenēm sevī var ietvert ļoti daudz ko. Piemēram, ērti ir dāvanu komplekti, kas satur tieši to, ko dāma vēlēsies izmantot. Universāla dāvanu karte, kura sevī slēpj vairākus desmitus dažādu piedāvājumu būs īsti laikā.

Ņemot vērā šo karšu universālumu un izmantošanas iespējas, tās ir ērtas arī tajos gadījumos, kad aktualizējas jautājums par to, ko dāvināt vīrietim. Ģimenes cilvēki augsti novērtēs dāvanu, kas ir izmantojama kopā ar ģimeni vai savu otro pusīti. Piemēram, dāvanu karte SPA, romantiska nedēļas nogale viesnīcā, skaistas vakariņas un vēl daudz kas cits slēpjas zem šāda pāru piedāvājuma.

Spied šeit – https://www.davanuserviss.lv/davanas-virietim/!

NEIERASTAS DĀVANAS VISIEM DZĪVES GADĪJUMIEM

Braucienu ar superauto, kas ir viena no pieprasītākajā dāvanām, kādu varam atrast piedāvājumā, novērtēs kā dāmas, tā kungi. Mūsdienās par superauto tiek uzskatīti vien pāris braucamie, piemēram, Ferrari vai Lamborghini markas automašīnas, ko tik bieži uz ceļiem redzēt nemaz nevaram. Ja izvēlaties kādu iepriecināt ar dāvanu karti izbraucienam ar šādiem auto, tad dāvanas saņēmējam būs iespēja gan sēdēt pasažiera sēdeklī, gan pie paša superauto stūres! Ja šis variants tomēr nav līdz galam tas, kas vajadzīgs, ir iespēja pārsteigt ar lidojumu gaisa balonā. Šāds superīgs piedāvājums ir pieejams gan Latvijā, gan Lietuvā.

LAUŽAM DĀVANU KARŠU STEREOTIPUS!

Sabiedrībā joprojām valda maldīgs uzskats par to, ka dāvanu kartes ir bezspersoniska dāvana, kas tiek dāvināta reizēs, kad viesi nevar izlemt par labu vienai vai otrai dāvanai. Gluži pretēji – dāvanu kartes ir labākais risinājums, jo šādā veidā dāvanas saņēmējs var iegādāties tieši tādu preci vai pakalpojumu, ko vēlas jau sen. Dāvanu karte dāvā iespēju iegādāties nepieciešamo un sen kāroto un noteikti būs vērtīgāka arī par dažādiem sadzīviskiem niekiem, kas plauktā krās putekļus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *