KONTAKTLĒCU KLĀSTS INTERNETA OPTIKAS IEPIRKŠANĀS VIETNĒS.

Ir atrodami dažādi redzes korekcijas profilaktiskie līdzekļi, kas palīdz katram, ar redzes traucējumiem sekmīgi šo šķērsli ikdienā pārvarēt. Papildus parastajām brillēm un redzes lāzeroperācijai, kas no redzes traucējumiem var atbrīvot uz visiem laikiem, taču ir salīdzinoši dārga, ir vēl kāda iespēja – lēcas. Optikas salonos nopērkamās kontaktlēcas mūsdienās pieejamas ne tikai ar salīdzinoši nelieliem plusiem un mīnusiem redzes asumam, bet arī izteiktākām problēmām, piemēram, astigmātismam.

Kontaktlēcas palīdz atvieglot problēmas par mājās atstātām vai pazaudētām brillēm, jo kontaktlēcas ir parocīgs redzes korekcijas līdzeklis ikvienam, kam ir tāds nepieciešams. Pirms lēcu iegādes online vai parastā optometrijas preču veikalā, ir obligāta acu ārsta vai optometrista konsultācija un izrakstīta recepte, lai noteiktu piemērotāko redzes problēmu korekcijas veidu un tā stiprumu.

Ieskaties te – https://www.manaslecas.lv/lv/air-optix-aqua-hydraglyde/!

KĀDAS IR LĒCU ATŠĶIRĪBAS?
Kontaktlēcas var iegādāt gan optikas preču salonos, gan dažādos specializētos interneta optikas veikalos. Arī kontaktlēcas mēdz atšķirties pēc to izmantošanas vajadzībām, funkcijām un, protams, arī no ražotāja. Pēc lietošanas ilguma tiek izšķirtas lēcas, kas kalpo vienu dienu, 2 nedēļas, mēnesi, 3 mēnešus, pusgadu un lēcas, kurām ir iespējams lietošanas termiņu pagarināt. Pēc kontaktlēcu veida izšķir multifokālās lēcas, toriskās kontaktlēcas, krāsainās kontaktlēcas un lēcas ar vairākiem zīmējumiem, kas var būt gan optiski pielāgotas, gan nereti kalpo kā dekoratīvs stila elements.

CIK MAKSĀ LĒCAS INTERNETĀ?
Saprotams, ka daudz nosaka arī optometrijas produktu cena. Kontaktlēcu cena var atšķirties dažādos veikalos, taču cenu atšķirība nebūs pārāk ievērojama. Vienas dienas lēcas apmēram izmaksā 30 eiro un komplektā ir 30 lēcas, kas nozīmē 15 lēcu pārus. Kontaktlēcas, ko var izmantot 2 nedēļas dienas laikā, maksā ap 20 eiro un komplektā ietilpst vairākas lēcas, kas nozīmē to, ka šāda tipa lēcas ir nedaudz izdevīgākas par lēcām viendienītēm. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. Ja nepieciešamas toriskās lēcas, joprojām iesakām pirms tam konsultēties ar savu ārstu vai optometristu, lai piemeklētu sev vispiemērotākās lēcas. Savukārt, tie, kuriem redzes korekcija ir akūti nepieciešama gan lai redzētu tuvumā, gan tālumā, lielisks risinājums būs multifokālās lēcas, ko var iegādāties par aptuveni 30 eur.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *