DURVJU ATVĒRŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ PRIEKŠ JUMS

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Pavisam noteikti, pilnai laimei, tas notiks situācijā, kad tā vismazāk būtu vajadzīga. Durvju atvēršana ir pakalpojums, kas radīts speciāli šādiem gadījumiem un paralēli tiek piedāvāta arī iespēja slēdzeni nomainīt. Visiem patīk mūsdienīgi uzņēmumi, tādēļ sos durvju atvēršanas serviss to ir ņēmis vērā un klientiem piedāvā sazināties ne tikai telefoniski, bet arī dažādās saziņas vietnēs. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurš nonācis šādā nelaimē. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk ir pieteikt pakalpojumu Whatsapp, izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi. Pakalpojums ir pieejams jebkuram 50 kilometru rādiusā ap Rīgu, tātad, arī Pierīgas rajonos dzīvojošie var vērsties pēc palīdzības.

KĀ RĪKOTIES, JA SLĒDZENĒ NOLŪZT ATSLĒGA?

Ja automašīnas durvis ir aizkritušas un pašu spēkiem tikt iekšā nav iespējams, taču iekšā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki, SOS atslēdznieks ir tas cilvēks, kurš izglābs situāciju. Mūsdienās auto atvēršana un bagāžnieku atvēršanas pakalpojums arī ietilpst sos atslēdznieka piedāvātajos pakalpojumos. Automašīnas atvēršanas pakalpojums ir pieejams arī centrālajām elektroniskajām atslēgām. Cena par pakalpojumu tiek dota uzreiz un tiek garantēta 100% atvēršana. Netrūkst slēdzenes, kas tiek veidotas no plāna metāla, attiecīgi palielinot risku to nolauzt bez jebkādām problēmām un lielas piepūles. Šādu atslēgu pievīlēšana izmaksā vislētāk, tādēļ tās ir pieprasītas, taču ne pārāk izturīgas. Netrūkst gadījumu, kad līdzīgas ķibeles rodas ar automašīnu atslēgām.

SEIFA UN CITU SAREŽĢĪTU SLĒDZEŅU UZLAUŠANAS PAKALPOJUMI

SOS atslēdznieka pakalpojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums tirgū. Šādos gadījumos nevajag apsvērt domu par durvju uzlaušanu vai centieniem atmūķēt atslēgu pašu spēkiem, jo tas var novest pie lielākām problēmām. Pats galvenais ir nemūķēt slēdzeni vaļā pašiem, jo tad tiešām var rasties situācija, kad durvis ir vienkārši jāuzlauž. Pakalpojums pieejams jebkāda veida atslēgām, kas iemontētas namdurvīs, bagāžniekos, seifos vai jebkur citur. Nepieciešamības gadījumā ir pieejama arī durvju slēdzenes nomaiņa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *