STANDARTA PVC LOGU NOMAIŅA MĀJOKLĪ

Lielākā daļa mājokļu saimnieku izvēlas PVC logu montāžu neatkarīgi no tā, vai paredzēts logus nomainīt vai montēt nesen uzceltā mājoklī. Pēdējo 20 gadu laikā, šāda veida logi pie mums ir kļuvuši par pieprasītāko logu tipu jebkāda veida mājokļos. Ņemot vērā to, ka dzīvojam tehnoloģiskā laikmetā, mūsdienu iespējas ir pakešu logus padarījušas pieejamākus plašam klientu lokam un tos var atļauties ik viens interesents. Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē. Plastikāta logi nodrošina gan termo, gan skaņas izolāciju. Tie neprasa lieku kopšanu kā tikai periodisku tīrīšanu. Nu tas ir pagājis! Ziemas mēnešos telpas termoregulācija ir augstākajā līmenī un iekštelpās ir silts, jo gaisa plūsma tiek lieliski regulēta un kontrolēta.

KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP VECAJIEM KOKA UN JAUNAJIEM PLASTMASAS LOGIEM?

Kad esošā apkures sezona iet uz beigām, daudzi sāk domāt par logu nomaiņu, taču, daudzi nemaz nezina, ka nav vajadzības gaidīt veselu sezonu, jo logus var nomainīt arī apkures sezonas vidū vai sākumā. Nav jābīstas, ka ziemas naktis būs jāpavada telpā bez logiem, jo pats logu uzstādīšanas process aizņem vien pāris stundas. Zinoši speciālisti, kas veic logu montāžu, pārliecinās par to, lai viss ir kārtībā arī pēc logu montāžas darbiem un darbu padara raiti un bez problēmām. Logi tiek izgatavoti pēc individuāliem mērījumiem, attiecīgi tam, to montāža norit kā pēc plāna un meistari ir sava aroda pratēji.

VAI PAKEŠU LOGI IR LABS ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMS?

Plastmasas logu konstrukcijas ir drošas un tiek ražotas pēc visiem aktuālajiem standartiem. Ar plastmasas logu palīdzību ir ļoti ērti veikt telpu ventilāciju arī ziemā, kad termometra stabiņš nerāda to patīkamāko temperatūru. Lai novērstu kondensāta rašanos telpā un logu starpās un citās fasādes vietās, ir svarīgi logus pareizi iemontēt, jo nepareizi montēti logi var radīt lielas un ilgtermiņa problēmas ar telpas apsildi un mitruma līmeni tajā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *