KUR PASŪTĪT INDIVIDUĀLAS MĒBELES?

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Mēbeļu veikalos arī internetā ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un pielāgot mājokļa un telpas izmēriem. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās. Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

Uzzini vairāk – https://santasmebeles.lv/piedavajam/bidamas-durvis/

INDIVIDUĀLI VEIDOTAS VIRTUVES MĒBELES.
Iebūvējamās virtuves ir viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, kas tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma. Tiem, kuriem patīk gatavot, zina, ka virtuvē ir svarīga jebkura nianse, kas saistīta ar gatavošanu, ieskaitot piemērotu un ērtu mēbeļu izkārtojumu. Visas nianses tiek noskaidrotas pasūtījuma veikšanas brīdī, attiecīgi meistariem vienmēr būs arī kāds padoms par to, ka maksimāli optimizēt visas vēlmes, lai tās būtu funkcionālas par simts procentiem. Virtuves iekārtas ir iespējams pasūtīt ne tikai lielām, bet arī mazām virtuvēm. Tiek uzklausītas visas klienta vēlmes un vajadzības, lai izgatavotu vienīgo un ideālo virtuves iekārtas veidu.

MODERNAS MĒBELES VIESISTABAI.
Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir dizgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas ir vispopulārākās. Tiem, kuriem šāds mēbeles veids nav pazīstams tā ir kompakta sekcija, kurā ir vieta visam nepieciešamajam un arī televizoram, kas mūsdienās ir atrodams katrā mājoklī. Agrāk sekcijas aizņēma lielāko daļu telpas, bija masīvas, ārkārtīgi smagas, vizuāli ne tās pievilcīgākās un nereti tika izkaisītas pa visu mājokli, jo tām bija ļoti daudz dažādu skapju un skapīšu. Šādas TV iekārtas ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm, turklāt bīdāmās durvis, lai apslēptu to plauktu saturu, kas citiem nav jāredz, ir tik pat viegli realizējama vēlme.

IDEĀLI BĪDĀMIE SKAPJI IDEĀLĀ MĀJĀM.
Liels, iebūvējam skapis ar kāroto saturu, noteikti ir daudzu siviešu vēlme un sapnis. Iespēja realizēt mazu daļu no tā – pašu skapi, vairs nav nekāda problēma, turklāt, iebūvējamais skapis ir lielisks risinājums ne tikai guļamistabām, bet arī visistabās, koridoros un saimniecības telpās. Šīe skapji ir guvuši milzu popularitāti bīdāmo sistēmu – durvju dēļ un arī tāpēc, ka tie ir ļoti ietilpīgi un spēj askētiski un nemanāmi no liekiem acu skatiem noslēpt daudz sadzīvisku mantu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *