Uzlīmju druka tieši pēc klienta individuāla pasūtījuma

Šobrīd uzlīmju druka jau ir diezgan populārs drukas pakalpojums. To izgatavošanas skaits pārsniedz miljoniem eksemplāru, kā arī šeit iespējams minēt, ka tieši tas tad ir viens no pamata izdruku veidiem, ko izvēlās uzņēmējdarbībā. Tā veida sfēra, kurā varētu būt izmantotas uzlīmes ir ļoti liela. Uzlīmes novieto uz pārtikas precēm, alkohola iepakojumu, aptiekas produktiem, sadzīves ķīmijas/parfimērijas, rūpniecības izstrādājumu iepakojuma. Bez šaubām, arī tie uzņēmumi, kuri neko neražo, bieži izvēlās pasūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādējādi pārvērst dāvanas par svarīgām, kā piemēram, ja tās domātas partneriem biznesā.

Uzlīmju izgatavošana, kā arī tieši šo radīšanas tehnoloģijas

Pirms būs sūtītas, kā piemēram, apaļas uzlīmes vai mēģināts uzzināt cenu, būtu jāizprot kādi tieši drukas veidi ir un tad ar ko gan viņi atšķiras.
• Flexo druka jeb fleksogrāfija. Tieši šī metode ir piemērota, ja, lietojot automātisko iepakojumu, nepieciešama liela gatavo uzlīmju aprite. Formu daudzveidība un košs attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažādu tehnoloģiju izmantošanas rezultātā var sasniegt labas kvalitātes personalizētas uzlīmes.
• Ofseta. Šeit uzlīmju izgatavošanā izvēlās papīru, kas ir pašlīmējošs. Ja ir nepieciešams iesaiņojums vai uzlīmes sienām, vajadzētu pasūtīt uzlīmes, kas ir lielāka izmēra, kā arī drukātas pēc ofseta drukas.
• Digitālā uzlīmju druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka un cena ir līdzsvarā un tas ir izdevīgi nelielām tirāžām. Diemžēl, drukājot uz digitālās preses, uzlīmju saķere mazliet mazinās.
• Lielāka formāta uzlīmju izgatavošana mūsdienās jau ir populārs veids. Šīs metodes priekšrocība jau ir šķīdinātāju, kā arī izturīgu tintes izmantošana, kā arī robošana bez šuvēm. Ir iespēja griezt uzlīmes bez to drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpaša metode, kura sniedz iespēju izdrukāt produktu, izmantojot sudraba vai zelta krāsas. Metāliskās personalizētas uzlīmes rotās visus suvenīru izstrādājumus. Tātad, priekš tam, lai pagatavotu labas, kvalitatīvas uzlīmes, būtu vajadzīga pašlīmējoša plēve.
Šobrīd zinot, kādā veidā parasti tiek taisītas personalizētas uzlīmes, droši var piemeklēt sev atbilstošāko veidu un tad veikt savu uzlīmju pasūtīšanu.

Kā labāk uziet piemērotāko poligrāfijas veikalu?

Uz šodienu būs izdevīgāk un arī parocīgāk izmantot tādu drukas veikalu servisu, kuriem eksistē sava ražošana. Griežoties mārketinga aģentūrā, šeit klients saskaras tikai ar starpnieku, kurš gūst ienākumus gan no paša izgatavotāja, gan no pasūtītāja. Griežoties pēc pasūtījuma veikšanas, ir jāsaprot kādu tieši pakalpojumu klāstu Jūs gribat, vai tas būs vien dažu uzlīmju izgatavošana, ko iespējams viegli sūtīt pašam, veikt apmaksu un ātri jau saņemt savu pasūtījumu. Vai, piemēram, būs vajadzīgs ievērojams pasūtījums, kuram nepieciešams līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Izprotiet savus apjomus un tad atrodiet piemērotu kompāniju. Pēc tam var iepazīties ar visām rekomendācijām un vēl mājas lapu, lai būt drošiem par veikto izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *