ĀTRI UN KOMFORTABLI ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI RĪGĀ

Droši varam apgalvot, ka pārnākot mājās, attapties pie slēgtām durvīm bez atslēgas, nevēlas neviens. Šāda nepatīkama pieredze var gadīties gan mājoklim, gan automašīnai, gan arī mēģinot atvērt seifu vai kādu citu nozīmīgu slēdzeni. Ja tuvumā ir kāds kaimiņš, radinieks vai draugs, kam ir atstāta rezerves atslēga, tad diena ir glābta, bet ko darīt gadījumos, kad tā nav? Ir atrodami dažādi servisi, kuru galvenā darbības sfēra ir sos durvju atvēršana. Nereti šos pakalpojumus izmanto durvju, auto durvju, seifu atmūķēšanai, kā arī veic durvju remontu. Turklāt, lai darbs nepaliktu pusdarīts, tiek piedāvāti dažādi saistītie servisi – slēdzenes maiņa un durvju remonts. Lai pieteiktu šāda veida pakalpojumus, atliek uzrakstīt šeit servisam Whatsapp lietotnē un pieteikums tiks apstrādāts dažu minūšu laikā. Pieteikumā jānosūta arī durvju foto un problēmas apraksts. Varat būt droši, ka meistars nekavēsies un cena būs atbilstoša sniegtajam servisam.

KĀ NOMAINĪT SLĒDZENI DZELZS DURVĪM?

SOS atslēdznieka pakalpojuma nepieciešamība var būt dažādās dzīves situācijās. Grūti noticēt, bet populārākie gadījumi, kad nepieciešams SOS atslēdznieks ir tieši saistīti ar automašīnām – bagāžnieku atvēršana un aizkritušas salona durvis. Šādas situācijas var gadīties tiem, kur automašīnas salonā atstāti dzīvnieki vai bērni ir nobloķējuši durvis, bet atslēga ir palikusi aizdedzē. Ja atslēga nav aizmirsta, tad tas jau ir ļoti labi, bet iedomājaties situāciju, kad atslēga nolūzt slēdzenē – atslēdznieka pakalpojumi vajadzīgi griba vai negribam to. Durvju slēdzeņu atmūķēšana neprasa daudz laika, jo meistari zina un izprot, cik nepatīkama ir šī situācija un, ka tā ir jānovērš pēc iespējas ātrāk. Ir iespējams arī pieteikt seifa atmūķēšanas pakalpojumu.

KĀ ATVERT AIZKRITUŠA SEIFA DURVIS?

Īstam meistaram šķērslis nav nekāda veida atslēga vai durvis. Atslēdznieka palīdzību var meklēt arī gadījumos, ja ir problēmas ar seifa atvēršanu, kurā atrodas dažādas vērtslietas un arī ieroči. Noteikti nevajadzētu censties slēdzenes atvērt pašu spēkiem, jo tas var novest pie tā, ka atslēga nobloķējas vēl vairāk un to nevarēs atvērt pat meistars.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *