KĀ PAVADĪT BRĪVDIENAS PIE ŪDENS?

Vasara nav nemaz tik tālu kā mums liekas, un daudzi jau sāk plānot savu atvaļinājuma laika un domāt kā, kur un ar ko to pavadīs, piemēram, aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no izplatītākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem.Atpūta vienmēr ir bijusi svarīga cilvēka dzīves sastāvdaļa, tādēļ svarīgi, ka brīvais laiks tiek pavadīts kvalitatīvi. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Laivu, SUP dēļu un pat e-foil dēļu noma ir pieejama tur pat kempingos uz vietas, kas nozīmē vēl labāku brīvdienu baudīšanas plānu! Kāda ir sup dēļi cena? Lasi tālāk!

KĀDU AKTĪVĀS ATPŪTAS VEIDU IZVĒLĒTIES?
Saprotams, rodas jautājums – kur un kā iznomāt laivas, e-foil dēļus vai SUP dēļus. Ir vairāki varianti kā to izdarīt. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomai ir pieejami arī dažāda veida ūdens transporti – jau minētie SUP un e-foil dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

AR KO ATŠĶIRAS SUP DĒLIS NO E-FOIL?
SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt teju visas muskuļu grupas ķermenī. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *