MĀJĀS DARĪTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA.

Musdienās personīgā vīna darītava vai neliels alus brūzis savās lauku mājās ir teju ekskluzīva lieta. Maldīgi uzskatīt, ka jebkāda veida mājās darītais alkohols, kas pēcāk tiek pārdots citiem, ir nelegāls bizness, jo nelielu alkohola darītavu dzērienu ražošanu un realizāciju tirgū, regulē dažādi likuma panti, kas darbošanos padara pilnīgi legālu. Katram ir savs stāsts par to, kā nonaca tieši līdz šādam uzņēmējdarbības veidam un tas var kalpot par lielisku veidu kā pievilināt jaunus klientus. Arī savas produkcijas realizēšana dažādos gadatirgos ir vēl viens veids kā likt par sevi manīt plašākam klientu lokam. Kā arī, protams, nevar aizmirst arī par interneta veikalu, kurā pārdot savus saražotos labumus.

Iepērcies – http://pv64.lv/

MĀJAS ALUS UN UPEŅU UZLĒJUMS NO LATVIJAS MĀJRAŽOTĀJIEM.
Mājas bruvēts alus vai darīts vīns ir lieliska dāvana svēkos tuvam draugam. Veikalos nopērkamie alkoholiskie dzērieni noteikti negaršo tā, kā mājražotāju vīni, uzlējumi, sidri un arī mājās brūvētais alus. Mājas degvīns arī ir ar savādāku, pat nedaudz ekskluzīvu garšu. Vēl viens aspekts ar ko mājražotāji atšķiras no lelajām alkohola rūpnīcām un alus darītavām, ir dažādu garšu piedāvājums, kas sniedz iespēju pārdot unikālu preci, ka var kļūt par firmas zīmi! Piemēram, upeņu vai jāņogu uzlējums pildīts skaistā pudelē, būs lieliska dāvana.

KAS REGULĒ ALKOHOLA IEGĀDI INTERNETĀ?
Alkohola veikals internetā savas preces klientiem nogādā pats. Tas ir patīkams žests pircējam, kā arī ļauj pārdevējam pārliecināties par pircēja vecumu, jo alkoholu internetā arī drīkst iegādāties tikai no 18 gadu vecuma. Piegāde šoreiz iespēja Rīgas rajonā un tuvākajā apkārtnē. Piegādes izmaksas, ja tādas ir, atkarīgas no piegādes attāluma un minimālās groza summas. Izbaudām Latvijā ražotu produkciju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *