SOS ATSLĒDZNIEKA SERVISS PAR LIELISKĀM CENĀM

Attapties pie aizslēgtām durvīm un saprast, ka atslēga ir pazudusi vai kaut kur atstāta, nav neviena cilvēka dienas plānos. Šāda nepatīkama pieredze var gadīties gan mājoklim, gan automašīnai, gan arī mēģinot atvērt seifu vai kādu citu nozīmīgu slēdzeni. Ne vienmēr mums viena zvana attālumā ir cilvēks, kuram ir uzticēta rezerves atslēga, pie tam, šādu praksi nemaz tik daudzi vairāk nepiekopj. Par laimi, viena zvana attālumā ir sasniedzami dažādi atslēdznieku servisi, kuri piedāvā ātri un bez stresa atmūķēt praktiski jebkāda veida slēdzeni. Nereti šos pakalpojumus izmanto durvju, auto durvju, seifu atmūķēšanai, kā arī veic durvju remontu. Turklāt, lai darbs nepaliktu pusdarīts, tiek piedāvāti dažādi saistītie servisi – slēdzenes maiņa un durvju remonts. Pakalpojumu ir ērti pieteikt zvanot vai rakstot WhatsApp aplikācijā, nosūtot arī atveramo durvju attēlu un atrašanās vietu. Servisa darbinieki sniegs informāciju par cenu un drīz vien meistars jau būs klāt.

Uzzināt vairāk te- https://www.ventasbalss.lv/zinas/reklama/42788-reklama-nemeklejiet-kiegelus-ja-peksni-netiekat-sava-dzivokli

KĀ SAZVANĪT ATSLĒDZNIEKU?

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Viens no populārākajiem ir aizkritušu automašīnas durvju vai auto bagāžnieka atvēršana. Šādas situācijas var gadīties tiem, kur automašīnas salonā atstāti dzīvnieki vai bērni ir nobloķējuši durvis, bet atslēga ir palikusi aizdedzē. Taču, ja esat pārradies mājās no darba konstatējat, ka mājas durvju atslēga ir nozaudēta vai vēl ļaunāk – tā nolūzt slēdzot vaļā durvis, bez atslēdznieka nemaz iztikt nevarēs, lai kā arī negribētos. Ņemot vērā, ka situācija jau tā ir nepatīkama, būtu muļķīgi to vēl stiept garumā, tādēļ, dažāda veida durvju un slēdzeņu atmūķēšana zinošiem meistariem neprasa ilgu laiku. Arī seifa vai cita veida aizkritušu slēdzeņu atvēšana ir darbs ko uzticēt speciālistam.

VAI CENSTIES DURVIS ATMŪĶĒT PAŠROCĪGI?

Īstam meistaram šķērslis nav nekāda veida atslēga vai durvis. Atslēdznieka pakalpojumi var noderēt arī tajos gadījumos, kad jāatmūķē seifs, kurā parasti tiek uzglabātas vērtslietas, nauda un ieroči. Viens no atslēdznieka zelta ieteikumiem ir nemēģināt aizkritušas durvis vai salūzušu atslēgu mēģināt labot paša spēkiem, jo tas var novest pie daudz lielākiem bojājumiem un durvju maiņas kopumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *