Ar ko tad izceļas moderns autoserviss ?

Automašīna tāpat kā mūsu organisms agrāk vai vēlāk sāks zaudēt pozīcijas dēļ vecuma un tad būs nepieciešams remonts. Aktīvi lietojot transportu, tas noved pie motora vai elektriskās vadības pamata darba elementu nolietojuma. Ja ir tāda iespēja, tad arī iespējams saviem spēkiem labot automašīnu. Tomēr parasti laika, enerģijas un gribēšanas trūkums liek pat mašīnu mīļotajam meklēt palīdzību, šajā gadījumā nāk palīgā autoserviss Rīgā vai jebkurā citā pilsētā mūsu valstī. Bieži vien autoservisa izvēle jau ir ļoti smags uzdevums, kam tieši svarīga kompetenta un vēl praktiska pieeja. Nemaz nav jāskrien un jāskatās uz mazām izmaksām, tā kā var notikt, ka auto serviss piedāvā nekvalitatīvu darbu. Servisa izraudzīšanās ļoti bieži paliek par sava veida loteriju auto saimniekam.

Sertificēts lexus autoserviss un vienkāršs serviss, ar ko tad viņi atšķiras?

Visi auto servisi tiek iedalīti 3 pamata grupās – oficiāls dīleru serviss, daudzu auto brenda marku autoservisi vai privātie servisi un visbeidzot privātas garāžas, kas nav nekur reģistrētas.
Jebkurš mašīnu pārdošanas serviss specializējas vienā konkrētā mašīnas markā. Tās ir uzticamas organizācijas, kas aizņem septiņpadsmit procentu tirgus daļu. Tāds autoserviss izmanto vienīgi oriģinālās rezerves daļas, kā arī speciālu profesionālu inventāru. Lai uzsāktu auto tehnisko apkopi, katrs oficiālais autoserviss jau ir licencēts un saņem atbilstošu sertifikātu, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Sazinoties ar tādu servisu, Jūs bes šaubām saņemsiet labas kvalitātes servisu pie tam ar garantiju jebkura veida pakalpojumam. Tomēr šādu uzņēmumu pakalpojumi nebūs lēti un izdevīgi.
Vairāku zīmolu auto servisos tiek izdarīts auto remonts neatkarīgi no tā markas, valsts un ražošanas gada. Visbiežāk tādas firmas piedāvā arī servisa garantijas un pilda kvalitatīvu remontu. Un tas arī var būt, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, bet nemaz nav markas pārstāvniecība. Un arī, bez šaubām, šeit pakalpojumu izdevumi būs mazākas nekā pie izplatītāja. Šāds autoserviss Juglā arī ir atrodams, vai pat arī citā rajonā un šeit varēsiet saņemt tādus pakalpojumus, kā auto diagnostika vai riepu montāža un balansēšana, kā arī pats remonts un arī citi darbi. Šādi autoservisi aizņem ap trīsdesmit vienu procentu no kopējā tirgus.
Un pastāv auto remonts, kurš realizēts kaut kādā garāžā, kura visbiežāk jau ir neliela darbnīca, kur darbojas dažādi darbinieki. Šajās vietās automehāniķis varētu būt arī ar pieredzi un lietpratīgs, tajā pat brīdī bez nepieciešamās izglītības, pie tam uziet lietpratēju jau ir ļoti smags uzdevums. Visbiežāk šādās garāžās tiek veikts zemas kvalitātes auto remonts. Tajā pašā laikā nebūs sniegtas jebkādas garantijas, bet izmaksas te, bez šaubām, vienmēr būs zemākas.

Faktori, kas tad iespaido autoservisa atlasi

Svarīgākie faktori, kas jāņem vērā izdarot servisa izvēli:
1)Aprīkojums – bez noteikta aprīkojuma komplekta nemaz nav realizējama profesionāla auto diagnostika un arī vienkārša riepu montāža un balansēšana. Tādēļ uzmanīgi noskaidrojiet, kāds pacēlājs un cits inventārs ir autoservisā, tādā, piemēram kā, sertificēts lexus autoserviss;
2)Personāls – Sertificēts automehāniķis būs augstas klases pakalpojumu iezīme. Ja darbiniekam nav parastāko zināšanu vai varbūt tam ir smagi saprast avārijas cēloni, labāk neriskējiet! Arī tad, ja Jums nepieciešams auto elektriķis, jo mūsdienās jaunas automašīnas ir diezgan atkarīgas tieši no elektronikas tajā.
3) Rezerves daļas – noskaidrojiet par materiāliem un arī izvēlētajām detaļām. Iegaumējiet, kad zemas kvalitātes rezerves daļas uzstādīšana, pēc laika var arī radīt nelabojamas sekas automašīnai.
Jāsaprot, kad laba servisa izraudzīšanās ir Jūsu drošība un ilga mašīnas mūža garantija. Uzziniet draugu atsauksmes un piemeklējiet servisus, kur tad būs atbildīgi tieši par sniegto pakalpojumu kvalitātes līmeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *