LABĀKAIS RIEPU RISINĀJUMS JŪSU MAŠĪNAI.

Jebkurš automašīnas vadītājs zina, ka dažādām sezonām, obligāta arī automašīnas riepu nomaiņa. Šī iemesla dēļ, automašīnu šoferus var iedalīt divās daļās. Viena daļa izvēlas savām mašīnām uzstādīt vissezonas riepas, tādā veidā sezonai mainoties pazūd problēma par jaunu riepu pirkšanu vai esošo nomaiņu. Taču, otra daļa dod priekšroku riepu komplektu nomainīt divas reizes gadā. Nav nepareizas pieejas šajā jautājumā, galvenais ir sekot tam, lai auto riepas ir kvalitātīvas un arī regulāri jāseko līdzi to nolietojumam kā arī protektora slānim, lai nebūtu nepatīkamas situācijas. Šim mērķim lieliski strādā riepu serviss un tā zinošie darbinieki, kuri vienmēr palīdzēs ne tikai ar riepu pārbaudi, bet arī padomiem kā arī ieteikumiem.

Uzzini vairāk – https://mmkserviss.lv/services/piegade/

Autovadītājiem pastāv vairākas izvēles saistībā ar riepām, kas tiek izmantotas automašīnai ikdiena. Ziemas un vasaras riepu kmplekti vai arī vissezonas riepas, kas nav jāmaina tik bieži, taču jāseko līdzi to nolietojumam vismaz divas reizes gadā mainoties sezonām. Vissezonas riepas ir ieteicams izmantot, ja termometra stabiņš aiz loga nemēdz nokristies zemāk par 0 grādiem un vasaras mēnešos to protektors var nodilt ātrāk. Savukārt ziemas un vasaras riepu ķīmiskais sastāvs ir atšķirīgs, taču mērķis ir viens – nodrošināt vislabāko automašīnas saķeri ar ceļu.

RIEPAS UN LIETIE DISKI.
Riepu disku stāvokli ir iespējams pārbaudīt jebkurā auto vai riepu servisā, un to ieteicams veikt regulāri. Auto riepu diskus izgatavo no dažādiem materiāliem, bet vispieprasītākie ir vieglmetāla jeb lietie diski. Daudziem būs pārsteigums par to, cik ļoti liela loma patiesībā ir auto diskiem, jo no to stāvokļa un tieši ģeometrijas ir atkarīgi vairāki parametri, ieskaitot dinamiku un stabilitāti uz ceļa braukšanas laikā. Braucot pa nekvalitatīvu ceļa segumu un grants ceļiem, disku bojājumi nav nekas jauns, tāpēc, ja ikdienā jāšķērso šādi ceļi, disku apkope būs nepieciešama regulāri.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *